2013-12-17 16:25:08
Φωτογραφία για ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ (VIDEO)
Την εκτίμηση ότι η υποψηφιότητά του για την προεδρία της Κομισιόν θα συμβάλει στην ενίσχυση της διαπραγματευτικής δυνατότητας  της χώρας εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, κατά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλια.

Υποδεχόμενος τον κ. Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Παπούλιας εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή του από το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ) ως υποψηφίου για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του ευχήθηκε «πάντα επιτυχίες».

Από την πλευρά του, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι «είχαμε συνηθίσει από την Εσπερία να έχουμε μόνο αρνητικά νέα», αλλά όπως είπε, σιγά-σιγά αρχίζει και αλλάζει αυτή η πλαστή εικόνα που είχε δημιουργηθεί για τον ελληνικό λαό «ότι είναι οι τεμπέληδες και οι διεφθαρμένοι».

Πλέον, συνέχισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η εικόνα αυτή αντικαθίσταται με την πραγματική εικόνα ενός λαού που δοκιμάζεται άδικα από επιλογές που έχουν οδηγήσει τα πράγματα στο αδιέξοδο. «Η επιλογή της ευρωπαϊκής αριστεράς στη δική μου υποψηφιότητα έχει αυτό το συμβολισμό και ελπίζω – στο πλαίσιο του δυνατού – να συμβάλει αυτή η υποψηφιότητα στην ενίσχυση της διαπραγματευτικής δυνατότητας  της χώρας και στην αποκατάσταση της αληθινής εικόνας», πρόσθεσε.


Με τη σειρά του ο κ. Παπούλιας τόνισε ότι πρόκειται για μία προσωπική επιτυχία του κ. Τσίπρα, η οποία, όπως είπε, έχει αντίκτυπο στην ευρωπαϊκή αριστερά, η οποία είναι μια δύναμη για την Ευρώπη και αναμένεται να παίξει σημαντικό πολιτικό ρόλο στα επόμενα χρόνια.

ΑΜΠΕ

 ''The New Daily Mail''
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ