2013-12-19 00:45:07
Φωτογραφία για Πρόστιμα για ανασφάλιστη εργασία στις καφετέριες
Φορολογικοί έλεγχοι της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Αθήνας πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και εντοπίστηκαν πολλές παραβάσεις για ανασφάλιστη εργασία.

Συγκεκριμένα, σε καφετέρια που βρίσκεται στην περιοχή του κέντρου Αθηνών, διαπιστώθηκε ότι:

· έξι (6) άτομα εργάζονταν χωρίς να είναι καταχωρημένα στο Ειδικό Βιβλίο Καταχώρησης Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού (ανασφάλιστη εργασία), καθώς επίσης

· επτά (7) άτομα εργάζονταν χωρίς την απαιτούμενη άδεια εργασίας της αστυνομικής Αρχής, ενώ επιπλέον οι δύο (2) βρέθηκαν να εργάζονται χωρίς το απαιτούμενο βιβλιάριο υγείας.

Για τις παραβάσεις που διαπιστώθηκαν θα ενημερωθούν και το αρμόδιο υποκατάστημα ΙΚΑ, για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο με την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είτε στην ειδική τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 11012, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση[email protected] , προκειμένου να ενημερώσουν για οποιαδήποτε επίμεμπτη ενέργεια, που αφορά φορολογικές ή άλλες παραβάσεις κατά τη διάρκεια πώλησης αγαθών ή παροχής υπηρεσιών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ