2013-12-22 00:48:04
Φωτογραφία για ΤΟΡΕΣ : ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ
Ο Μιγκέλ Τόρες δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να παίζει καλά για να χαίρεται ο κόσμος του.

Για τη σημασία της καλής απόδοσης του Ολυμπιακού στα παιχνίδια του ώστε να ικανοποιείται ο ερυθρόλευκος κόσμος, μίλησε ο Μιγκέλ Τόρες μετά την ευρεία νίκη του Θρύλου στη Ριζούπολη.

Οι δηλώσεις του Ισπανού αμυντικού στη NOVA:

«Επειδή είναι δύσκολη περίοδος εύχομαι σε όλους να περάσουν ευτυχισμένα Χριστούγεννα. Εμείς κοιτάμε αυτές τις δύο ώρες που παίζουμε ποδόσφαιρο να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο. Ο στόχος μας είναι στο τέλος της χρονιάς ο κόσμος να είναι πάρα πολύ χαρούμενος με όλα αυτά που θα έχουμε πετύχει.

Ξέραμε ότι είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι έπρεπε να νικήσουμε γιατί πέρσι στο τελευταίο ματς δεν είχαμε πάει καλά. Μετά το ματς θα πηγαίναμε σε διακοπές και θέλαμε να κλείσουμε με καλό τρόπο την χρονιά. Κάναμε χαρούμενο τον κόσμο μας.

Μας περιμένει ο Γενάρης με πολλά παιχνίδια και το ίδιο και ο Φεβρουάριος και αυτό που εύχομαι να γυρίσουμε και να είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Είναι καλό το αβαντάζ των δέκα πόντων, αλλά δεν σημαίνει τίποτα.

Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και να βλέπουμε ένα-ένα τα ματς. Έρχονται ματς που είναι πολύ σημαντικά. Το κέρδος είναι ότι όλοι οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και πάντα η δουλειά του προπονητή είναι πολύ δύσκολη για να διαλέξει ποιοι θα παίζουν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θα το πάρει μόνος του!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θα το πάρει μόνος του!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ