2013-12-22 11:15:45
Φωτογραφία για ΒΑΪΣ ΓΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. : ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ
Τη Ρεάλ προτιμούσε αντίπαλο στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ όπως αποκαλύπτει ο Βλάντιμιρ Βάις, τονίζοντας όμως πως ο Ολυμπιακός μπορεί να δυσκολέψει τη ζωή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορεί να πέρασε από τη Μάντσεστερ Σίτι, όμως ο Σλοβάκος εξτρέμ του Ολυμπιακού θα έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να αγωνιστεί στο «Ολντ Τράφορντ». Πριν το ματς της Αγγλίας ωστόσο, προηγείται αυτό στο Καραϊσκάκη για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ κι ο Βάις τονίζει πως οι ερυθρόλευκοι είναι σε θέση να δυσκολέψουν τους «κόκκινους διαβόλους».

«Προτιμούσα για αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης, γιατί ήθελα να παίξω κάποτε εναντίον της, αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας σπουδαίος αντίπαλος. Θα είναι δύο φανταστικά ματς, για τα οποία ανυπομονεί κάθε παίκτης», ανέφερε αρχικά ο Βάις στη «Real» για την κλήρωση του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Προφανώς η Μάντσεστερ είναι το φαβορί, πρόκειται για τεράστιο κλαμπ, αλλά κι εμείς ήμασταν πολύ καλοί φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ και προκριθήκαμε με την αξία μας
. Δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα. Στο «Γ.Καραϊσκάκης» θέλουμε και πρέπει να τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη. Είμαστε δυνατοί στο γήπεδό μας και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για θετικό αποτέλεσμα. Κι εμείς φυσικά θα δυσκολευτούμε πολύ στο δικό τους γήπεδο. Προηγείται όμως το ματς στην έδρα μας και πρέπει να τα δώσουμε όλα για ό,τι καλύτερο».

Όσο για τη δική του αγωνιστική κατάσταση, είπε ότι: «Βελτιώνομαι, αλλά σίγουρα δεν έχω φτάσει εκεί που θέλω. Υπάρχει δρόμος ακόμα. Προσπαθώ και πιστεύω πως θα τα καταφέρω. Δεν είναι εύκολο να αποδώσεις αυτό που θες και ατομικά και ως ομάδα όταν οι αντίπαλοι σου κλείνονται και δεν σου δίνουν χώρο να παίξεις καλό ποδόσφαιρο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ