2013-12-22 18:32:44
Φωτογραφία για Φήμες για ''πακέτο'' Σισέ-Γιαταμπαρέ στη Μπαστιά
Μία ανάσα από τη Μπαστιά βρίσκεται ο Τζιμπρίλ Σισέ, με την ιστοσελίδα "Goal.com" να αποκαλύπτει πως υπογράφει για 4 χρόνια. Στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται λόγος και για απόκτηση του Γιαταμπαρέ ως δανεικού.

Μετά από 5,5 χρόνια απουσίας ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι έτοιμος για τον επαναπατρισμό του, με την ιστοσελίδα "Goal.com" να αποκαλύπτει σε κυριακάτικο δημοσίευμα πως ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού επίκεται να υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών με την ομάδα της Μπαστιά.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η ομάδα της Κορσικής ήρθε σε συμφωνία με την Κουμπάν Κρασνοντάρ, μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν μία εβδομάδα, έτσι ώστε ο 32χρονος φορ να φύγει από τη Ρωσία έξι μήνες πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του και να ενταχθεί στο δυναμικό της από τον Ιανουάριο.

Αυτή θα είναι η τρίτη γαλλική ομάδα στην καριέρα του μετά τις Οσέρ και Μαρσέιγ, με τον Σισέ να ευελπιστεί πως θα βρει το χρόνο συμμετοχής που του έλειπε με τη φανέλα της Κράσνονταρ και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητές του για να βρεθεί στην αποστολή της Γαλλίας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι πως, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, μετά την άφιξη του Σισέ στη Μπαστιά θα ακολουθήσει αυτή του Σαμπού Γιαταμπαρέ, ο οποίος θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στη Μπαστιά.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ