2014-01-01 18:59:06
Φωτογραφία για Το 2014 πρέπει να είναι η χρονιά του λαού
Γράφει ο Παντελής Νικολαϊδης

Η ανατολή του 2014 όσο και αν θέλουμε να ελπίσουμε δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι αφού προδιαγράφεται ζοφερή και μαύρη αφού ούτε με το διαστημικό τηλεσκόπιο μπορούμε να διακρίνουμε μια κάποια αισιοδοξία.

Πώς μπορούμε εξάλλου να είμαστε αισιόδοξοι αφού η Τράπεζα Κύπρου, που ήδη έχει απορροφήσει ρευστότητα από το Ευρωσύστημα πολύ πέραν των καταθέσεων της, μπορεί να σωθεί; Πώς μπορούμε να αντικρύσουμε το μέλλον με ελπίδα όταν η ανεργία θα ξεπεράσει κατά πολύ το 20 % και ιδιαίτερα στους νέους θα προσεγγίσει το 70%; Πως η φτώχια και η εξαθλίωση του λαού μπορεί να αντιμετωπιστεί όταν εκτός των άλλων δεινών κινδυνεύουν χιλιάδες κόσμου να βρεθούν στο δρόμο αφού θα του βγάλουν το σπίτι του σε πλειστηριασμό;

Όμως η μοναδική ελπίδα είναι το 2014 να είναι η χρονιά του λαού και θα είναι η χρονιά του λαού γιατί δεν αντέχουμε άλλο. Έχουμε ξεπεράσει τα όρια μας προ πολλού. Πρέπει να ανατάξουμε ως λαός το μπόι μας και να ξετινάξουμε τα δεσμά του ευρώ και της Ευρωζώνης και να θέσουμε επιτέλους τέρμα στην προελαύνουσα νέο-ναζιστική Γερμανική κατοχή. Είναι ιστορικά μονοδρομική και σωτήρια αυτή η επιλογή.

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ 2014
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ