2014-01-02 16:29:04
Φωτογραφία για Ηλεία: Έως και 30% η μείωση στα τυχερά παιχνίδια της Πρωτοχρονιάς!
Μπορεί το πρωτοχρονιάτικο κρατικό λαχείο αλλά και το τζακ ποτ του τζόκερ να προσέλκυσαν αυτές τις μέρες εκατοντάδες ανθρώπους που θέλησαν να δοκιμάσουν την τύχη τους ωστόσο, η μείωση στα τυχερά παιχνίδια, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτων πρακτορείων της πεδινής Ηλείας, άγγιξε ακόμα και το 30% σε σχέση με τον περσινό Δεκέμβρη.

Μάλιστα οι ιδιοκτήτες των πρακτορείων επισημαίνουν ότι ο αριθμός των παικτών δεν έχει μειωθεί, αλλά έχουν μειωθεί τα ποσά που «επενδύουν» στη «θεά τύχη», ενώ από την αρχή της οικονομικής κρίσης η μείωση έχει αγγίζει ακόμα και το 60%!

Τις προηγούμενες μέρες, το πρακτορείο του κ. Δημήτρη Ζαφειρόπουλου στα Λεχαινά μοίρασε 1,1 εκατομμύριο ευρώ κέρδη στο λαϊκό λαχείο, ενώ μιλώντας στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Ζαφειρόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η κίνηση ανέβηκε αισθητά αλλά είμαστε πιο χαμηλά από πέρυσι. Το πρωτοχρονιάτικο κρατικό λαχείο έχει την τιμητική του αλλά ο κόσμος δοκίμασε την τύχη του και στο τζόκερ και στο λόττο. Ο Έλληνας κυνηγάει την τύχη του αλλά πλέον, με κομμένους τους μισθούς και τις συντάξεις, παίζει ότι περισσέψει. Δεν αληθεύει αυτό που λένε κάποιοι ότι η φτώχια φέρνει τον τζόγο. Η μείωση στην κίνηση φτάνει ακόμα και το 30%».


Πάρα πολλές επιτυχίες, με τελευταία τα 75.000 ευρώ που μοίρασε στο λαϊκό λαχείο, έχει να επιδείξει το πρακτορείο του κ. Βαγγέλης Πέττας στην Ανδραβιδα, ο οποίος μιλώντας στην εφ. «Πατρίς» τόνισε μεταξύ άλλων: «Η κίνηση ήταν πολύ πιο πεσμένη σε σχέση με πέρυσι έως και 25%, Ο αριθμός των παικτών είναι ο ίδιος, αλλά πλέον παίζουν πολύ λιγότερα χρήματα, ότι τους περισσεύει. Αυτές τις μέρες το πρωτοχρονιάτικο κρατικό λαχείο και το τζόκερ είχαν την τιμητική τους. Από την αρχή της οικονομικής κρίσης η μείωση στα τυχερά παιχνίδια κινείται ανάμεσα στο 50% - 60%».

Στάθης Πουλιάσης-patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ