2014-01-03 12:20:06
Φωτογραφία για ΠΑΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΡ-16!
Να αφήσει πίσω στον παλιό χρόνο όπου ανήκουν τις τελευταίες ήττες και να επιστρέψει δυναμικά στις νίκες θέλει απόψε ο Ολυμπιακός υποδεχόμενος στην πρεμιέρα του Top 16 τη «Φενέρ» του Ομπράντοβιτς.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχασε στο Κύπελλο και να έκανε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά στην Ευρωλίγκα είναι αήττητος και σκοπεύει να παραμείνει έτσι υποδεχόμενος απόψε (21:30, Δημόσια Τηλεόραση) τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΣΕΦ.

Πληγωμένος, αλλά και... σοφότερος μετά τις ήττες και τους τραυματισμούς, ο πρωταθλητής Ευρώπης θέλει να δώσει τη δική του απάντηση και να διευρύνει το νικηφόρο του σερί στη διοργάνωση στα 14 ματς, συμπεριλαμβανομένων και των τελευταίων τριών περσινών νικών.

Πέρα από έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει και την κακοδαιμονία. Νοκ άουτ είναι οι Έισι Λο και Μπρεντ Πέτγουεϊ, ενώ αμφίβολος είναι ο Κατσίβελης που αν τελικά κριθεί ανέτοιμος να παίξει μετά το διάστρεμμα που υπέστη, τη θέση του στη δωδεκάδα θα πάρει ο νεοαποκτηθείς Μάρντι Κόλινς με… μιάμιση προπόνηση στα πόδια του με τα ερυθρόλευκα.


Η «Φενέρ» έρχεται με φιλοδοξίες στο ΣΕΦ που απορρέουν από το εξαιρετικό της υλικό, την πρωτιά της στην πρώτη φάση σε έναν όμιλο με Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά κυρίως τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2012 και θα βρεθεί στο γνώριμο περιβάλλον του ΣΕΦ όπου έχει παίξει τόσα και τόσα μεγάλα παιχνίδια.

Εκτός από τον Ομπράντοβιτς, ο πρωταθλητής Ευρώπης θα αντιμετωπίσει και ακόμα έναν... παλιό γνώριμο, τον Λίνας Κλέιζα, ο οποίος φόρεσε τα ερυθρόλευκα πριν μερικά χρόνια.

Το ΣΕΦ απόψε αναμένεται κατάμεστο και ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι σίγουρα ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην προσπάθεια των ερυθρόλευκων κόντρα στη Φενέρ και τα προβλήματα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης χρειάζονται τον έκτο παίκτη τους για τη νίκη και την ψυχολογία τους και ο λαός του Θρύλου θα είναι εκεί! ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ!

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ιερεθουέλο (Ισπανία), Ρότσα (Πορτογαλία) και Πατέρνικο (Ιταλία).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ