2014-01-03 16:59:43
Φωτογραφία για Δίνει 60 εκ. για τον Πογκμπά το καλοκαίρι η Παρί!
Διατεθειμένη να δώσει 60 εκατομμύρια ευρώ για τον Πολ Πογκμπά είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον νεαρό Γάλλο.

Στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται ο Πολ Πογκμπά, για τον οποίο είναι διατεθειμένη να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο 20χρονος αποτελεί έναν από τους καλύτερους νεαρούς παίκτες του κόσμου, ξεχωρίζει στη Γιουβέντους και οι πρωταθλητές Γαλλίας το καλοκαίρι σχεδιάζουν να χτυπήσουν την πόρτα των "μπιανκονέρι" για τον νεαρό μέσο.

Σύμφωνα με σημερινό (3/1) δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport" η Παρί προτίθεται να δώσει περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι για να τον εντάξει στο δυναμικό της, ενώ στον παίκτη θα προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές της τάξης των 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Παρεμπιπτόντως, ο εκπρόσωπος του Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα, την Πέμπτη βρέθηκε στην Ντόχα για το φιλικό της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ Μαδρίτης και του δόθηκε η ευκαιρία να έρθει σε επαφή και με τους ανθρώπους των Παριζιάνων, η πλευρά των οποίων φρόντισε να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον για τον Πογκμπά δια στόματος του προέδρου.

Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί είπε για το ενδεχόμενος μεταγραφής του στην Παρί: "Είναι πολύ πιθανό. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη, ο οποίος αντιπροσωπεύει το μέλλον της Γαλλίας. Αν όχι τον Ιανουάριο τότε ίσως το καλοκαίρι...".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ