2014-01-06 08:46:07
Φωτογραφία για «Κανένα ηθικό ζήτημα με τον Λιάπη. Όλο το χωριό πήρε επιδότηση»
Άλλο ένα μέλος της οικογένειας Λιάπη υπερασπίστηκε τον πρώην υπουργό αναφορικά με το θέμα της κατοικίας του στην... Ευρυτανία, για την οποία κατηγορήθηκε ότι ανακαινίσθηκε με κοινοτικά κονδύλια.

Ο αδερφός του πρώην υπουργού Μεταφορών, Μάρκος Λιάπης μιλώντας στον ΑΝΤ-1 ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει κανένα ηθικό ζήτημα και πως όλο το χωριό πήρε ανάλογες επιδοτήσεις. Υποστήριξε μάλιστα ότι έχουν φιλοξενηθεί στο σπίτι του Μιχάλη Λιάπη στην Ευρυτανία τουρίστες και έχει χρησιμοποιηθεί και ως ξενώνας.

« Έχει κόψει τιμολόγια. Λειτούργησε (σ.σ ο ξενώνας). Έχει αποδεικτικά, παραστατικά. Έχει τα πάντα. Είναι τόσο καθαρό αυτό το πράγμα που δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. Πεντακάθαρο. Αποδείξεις, άνθρωποι που πήγανε, πελατολόγιο. Τα πάντα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Λιάπης. «Δεν ξέρω τι λένε οι κάτοικοι του χωριού. Δεν έχουν ιδέα. Έχουν περάσει 22 χρόνια» τόνισε.

Μάλιστα, ερωτηθείς για το αν τίθεται ηθικό ζήτημα με την υπόθεση του σπιτιού του πρώην υπουργού, μετά τις πλαστές πινακίδες και το ανασφάλιστο υπερπολυτελές τζιπ, ο Μάρκος Λιάπης απάντησε ότι την ίδια πρακτική ακολούθησε όλο το χωριό: «πού έγκειται το ηθικό για πέστε μου. Για να καταλάβω τι εννοείτε. Γιατί να μην είναι ηθικό και για τους άλλους κατοίκους, γύρω στα 400 άτομα, που έκαναν ακριβώς το ίδιο. Όλο το χωριό αυτό έκανε. Και λειτούργησε σαν μονάδα. Πέθανε κάποια στιγμή ο θείος, και η γιαγιά δεν μπορούσε να το συνεχίσει».

ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έρχεται iPad Pro μέσα στο 2014;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έρχεται iPad Pro μέσα στο 2014;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ