2014-01-06 09:23:07
Φωτογραφία για Ελεονώρα Μελέτη: Τι λέει για την σχέση της με μικρότερο άντρα
Στην σχέση που έχει με μικρότερο άντρα αναφέρθηκε η Ελεονώρα Μελέτη σε συνέντευξη της. «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα σχέση με μικρότερο άντρα. Τώρα όμως επειδή μου συνέβη, δεν έχω πρόβλημα. Εάν ο ρόλος του άλλου είναι εμφανής και δυναμικός, μπορεί να σε κάνει να νιώθεις εσύ η μικρή της σχέσης»..

«Έχω πει ξεκάθαρα ότι είμαι σε σχέση αυτή την περίοδο, αλλά από κει και πέρα προσωπικά δεν έχω μιλήσει ποτέ για το ποιος είναι, πώς είναι ή τι δουλειά κάνει. Το ότι βρήκαν ορισμένοι κάποια στοιχεία και τα δημοσίευσαν δεν σημαίνει ότι είναι όλα αλήθεια!» προσθέτει

Όσο για το τι ζητάει από τον εκάστοτε σύντροφό της η Ελεονώρα είναι «πλεονέκτης», αφού όταν η ίδια δίνει πολλά θέλει να παίρνει και πολλά: «Επικοινωνία, αποδοχή, αφοσίωση, συντροφικότητα, σεβασμό, ειλικρίνεια, πρόθεση, κατανόηση και επιβεβαίωση».

Για το ενδεχόμενο γάμου ή παιδιού δηλώνει χωρίς περιστροφές:


«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τώρα να κάνω οικογένεια. Είμαι σε εντελώς διαφορετική φάση και θέλω να ζήσω διαφορετικά πράγματα. Όλα αυτά βέβαια ισχύουν τώρα που μιλάμε στα τέλη Δεκεμβρίου του 2013. Στο μέλλον δεν μπορείς να ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή. Προς το παρόν δεν σκέφτομαι να κάνω οικογένεια ούτε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου σε ένα τέτοιο μοτίβο».

Θα επέστρεφε άραγε στην πρωινή ζώνη; «Με την ίδια λογική και νοοτροπία που σας απάντησα για τα βραδινά σόου, ναι δεν θα είχα πρόβλημα εάν ήταν κάτι που με κάλυπτε και ένιωθα ότι θα μου πρόσφερε επαγγελματικά κάτι παραπάνω. Δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω κάτι που θα ήξερα ότι θα με εξέλισσε επαγγελματικά είτε εντός είτε εκτός τηλεόρασης».

Τέλος, ποιες είναι οι φιλοδοξίες της για το 2014;

«Αυτή τη φορά ειλικρινά αισθάνομαι ότι θα μας έρθουν πιο ωραία πράγματα. Δεν σκέφτομαι, δεν βάζω στόχους και δεν κάνω σχέδια. Κάνω ένα βήμα τη φορά, απολαμβάνω αυτό που μου συμβαίνει σήμερα, και περιμένω να δω τι θα μου φέρει και αυτή η χρονιά».

Παράλληλα παραδέχεται ότι η προηγούμενη σεζόν ήταν πολύ δύσκολη και πιεστική, ευτυχώς όμως τώρα θεωρεί ότι έκλεισε επιτυχώς τον κύκλο αυτό. «Άλλωστε, όταν πιάνεις πάτο, τότε μόνο πάνω μπορείς να πας. Από το τέλος της προηγούμενης σεζόν και μετά είμαι μια άλλη… Νιώθω ότι κοιμόμουν και φέτος ξύπνησα!».
star.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ