2014-01-07 01:49:07
Φωτογραφία για Μήνυση Γκιουλέν γιατί τον αποκάλεσαν πράκτορα της CIA!
Ενοχλήθηκε ο σούπερ-ιμάμης της Τουρκίας που ζει στις ΗΠΑ αυτοεξόριστος αφού αλλιώς θα είχε καταλήξει στα μπουντρούμια, ο Φετουλάχ Γκιουλέν, επειδή κάποια γυναίκα με τα αρχικά... Μ.Β. τον αποκάλεσε σε σχόλιο που έγραψε σε κάποιον ιστοχώρο, ως «κάτι σαν πράκτορα της CIA»!

Η… φιλάνθρωπος τάση του δεν έφτασε τόσο μακριά ώστε να τη συγχωρέσει, αλλά κατέθεσε μήνυση εναντίον της! Ο Γκιουλέν ζήτησε την καταδίκη της σε δυο χρόνια φυλάκισης (τόσο προβλέπεται) για συκοφάντηση (βρε τον καημένο τι του έκαναν…) της τιμής, της υπόληψης και της υπερηφάνειας του Η γυναίκα χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «bkurt1971» και σχολίασε κάτω από άρθρο που τον αφορούσε, εντοπίστηκε και απλώς απέρριψε τις κατηγορίες του Γκιουλέν, λέγοντας ότι δεν μπήκε στον συγκεκριμένο ιστοχώρο τη συγκεκριμένη μέρα και πως δεν άφησε σχόλιο σε άρθρο αυτού του είδους!

Κάποιος άλλος θα πρέπει να χρησιμοποίησε το ψευδώνυμό της για να το γράψει, κλέβοντας από το Wi-Fi που χρησιμοποιεί στην οικία της! Αυτό υποστήριξε, λέγοντας ότι τα της τεχνολογίας δεν τα κατέχει και τόσο καλά…

defence-point.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ