2014-01-07 19:27:07
Φωτογραφία για Πρόεδρος Ε.Σ.Θ.: Μόλις φύγουμε από το κέντρο, τα πράγματα γίνονται τραγικά
Για την κίνηση στην εμπορική αγορά της συμπρωτεύουσας κατά την διάρκεια των γιορτών αλλά και για τις επικείμενες εκπτώσεις, μίλησε ο πρόεδρος του... Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Κώστας Χαντζαρίδης, στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή “Φαύλος κύκλος” του Αντώνη Κουμιώτη.

Σε ότι αφορά την εορταστική περίοδο ο κ. Χαντζαρίδης δήλωσε: “Κλείσαμε στα ίδια ακριβώς με πέρυσι επίπεδα. Σε ετήσια βάση είχαμε μία μείωση της τάξεως του 12%, αυτό δείχνει την πραγματικότητα, ότι μειώθηκε ο οικογενειακός προϋπολογισμός, η δυνατότητα που έχουμε, με αποτέλεσμα ο κόσμος να ξοδεύει λιγότερο.

Στις γιορτές, εξαιτίας της αλλαγής του κλίματος, κρατήσαμε τον τζίρο στα περσινά επίπεδα. Κατά τα άλλα θα έλεγα ότι χαρακτηριστικό της φετινής περιόδου είναι ότι έχουμε χαμηλότερο μέσο όρο απόδειξης και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, έχουμε 22% μειωμένο μέσο όρο απόδειξης και 18% αύξηση της επισκεψιμότητας των καταστημάτων στο κέντρο. Μόλις φύγουμε από το κέντρο, τα πράγματα γίνονται τραγικά. Δυστυχώς, η κρίση περιορίζει και γεωγραφικά την αγορά”, συμπέρανε ο κ. Χαντζαρίδης.


Σε ότι αφορά τις εκπτώσεις, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Οι παραδοσιακές εκπτώσεις ξεκινούν την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, αλλά από εκεί και πέρα οι εκπτώσεις είναι καθημερινό γεγονός, δεν σταμάτησαν ποτέ, 365 μέρες το χρόνο έχουμε εκπτώσεις. Όποιος θέλει να αγοράσει, οποιαδήποτε στιγμή θέλει να αγοράσει, βρίσκει προϊόν σε ότι τιμή θέλει”.
alpha965.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ