2014-01-09 13:39:46
Φωτογραφία για Είδατε τι ωραία που τους βόλεψε η εξαφάνιση του Ξηρού;;;
Την ώρα λοιπόν που είχε αρχίσει να γίνεται μεγάλος ντόρος από τις αποκαλύψεις και τα ονόματα που έβγαλε στη φόρα ο  Κάντας για τις μίζες των εξοπλιστικών και την ομολογία Τραγάκη, άρχισαν το παλιό αλλά πολύ καλό κολπάκι τους που μόνο αυτοί ξέρουν να κάνουν.

Διαβάζουμε λοιπόν συνέχεια τα παπαγαλάκια της TV να φωνάζουν σαν δαιμονισμένα ότι ο Ξηρός αυτό, ο Ξηρός το άλλο. Μέχρι και το Sate Department τρομάρα τους λένε πως έβγαλε ανακοίνωση να πιάσουμε αμέσως τον Ξηρό και να τον οδηγήσουμε πάλι στην φυλακή. Ποιο, το State Department....Ας γελάσουμε καλύτερα!

Ακούγεται λοιπόν πως ο ηγέτης της 17Ν, κατά τις προηγούμενες επτά άδειες που είχε πάρει από τις φυλακές προετοίμασε μεθοδικά την εξαφάνισή του και την έξοδό του εκτός Ελλάδος, συγκεκριμένα λένε πως έχει περάσει τα σύνορα γιατί βρέθηκε το αυτοκίνητο της αδελφής του Χριστόδουλου Ξηρού στα σύνορα.

Μας δώσανε κάτι πιο πιπεράτο να ασχοληθούμε, κάτι πιο "βατό" για τα φτωχά μυαλουδάκια μας... Για κάποιους είναι καλύτερα να παίζουμε τους κλέφτες και αστυνόμους παρά να ασχολούμαστε με το "περίπλοκο" σκάκι των εξοπλιστικών σκανδάλων και όχι μόνο φυσικά!

Λέω εγώ τώρα...
psifiakoohiro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ