2014-01-10 22:31:07
Φωτογραφία για Αν. Σακελλαρίου: Δεν παραιτούμαι - Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ
Με αφορμή την εμπλοκή του ονόματος της στην υπόθεση των "κόκκινων¨ δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, η διευθύνουσα σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) Αναστασία Σακελλαρίου σύμφωνα με πληροφορίες θεωρεί ότι δεν έχει... κάνει κάτι το οποίο να μην της επιτρέπει να παραμείνει στην θέση που κατέχει.

Μάλιστα δηλώνει ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και δεν παραιτείται.

Ο λόγος που καλείται από την δικαιοσύνη να λογοδοτήσει είναι ότι η υπογραφή της έχει μπει στην δανειοδότηση του Δ. Κοντομηνά και όχι στις χορηγήσεις των Γριβέα και Λαυρεντιάδη.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το πόρισμα της Εισαγγελέως Διαφθοράς, κεντρικό ρόλο στην υπόθεση φέρονται να έχουν πρόσωπα που πέρασαν από τη διοίκηση του TT: Αγγελος Φιλιππίδης, Μάριος Βαρότσης, Χαράλαμπος Γιαγκούδης και Φωτεινή Κρέστα, για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Τον κατάλογο των επτά ενταλμάτων συμπληρώνουν οι επιχειρηματίες Δημήτρης Κοντομηνάς και Κυριάκος Γριβέας καθώς και η σύζυγός του Αναστασία Βάτσικα.

Το τρίπτυχο των κατηγορούμενων συμπληρώνει ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο οποίος είναι ήδη κρατούμενος στις φυλακές του Κορυδαλλού.
fpress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ