2014-01-13 11:48:06
Φωτογραφία για Μπακογιάννης: Αν υπάρξει παρατυπία ο Λιάπης θα τη φάει κατακούτελα
Οι τοπικές Αρχές του Καρπενισίου κινητοποιήθηκαν μετά το νέο ατόπημα του πρώην υπουργού, Μιχάλη Λιάπη, ο οποίος φέρεται να έχει δηλώσει πλαστά στοιχεία σχετικά με την επιφάνεια του πολυτελούς εξοχικού του στο Μεγάλο Χωριό.

«Τη Δευτέρα το πρωΐ θα φωνάξω την Πολεοδομία. Αν έχει υπάρξει οποιαδήποτε παρατυπία, θα τη φάει κατακούτελα. Δεν έχω φοβηθεί τόσα συμφέροντα στην περιοχή, το Λιάπη θα φοβηθώ;», τόνισε ο δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης στο Star.

Όπως υπογράμμισε, αν επιβεβαιωθεί παρανομία, τότε οι υπηρεσίες του Δήμου θα προβούν σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την επιβολή κυρώσεων, ενώ πρόσθεσε ότι έχει ήδη ξεκινήσει σχετική έρευνα σε όλους τους μεγάλους μετρητές της περιοχής και ότι τα στοιχεία που θα προκύψουν θα συγκριθούν με αυτά της Πολεοδομίας

Να θυμίσουμε ότι ο Λιάπης εμπλέκεται σε νέο σκάνδαλο, καθώς είχε υποβάλει πλαστά στοιχεία σχετικά με την επιφάνεια του πολυτελούς εξοχικού του στο Μεγάλο Χωριό με αποτέλεσμα να γλιτώνει χιλιάδες ευρώ επί πολλά χρόνια για δημοτικά τέλη, Τέλος Ακίνητης Περιουσίας, το «χαράτσι» της ΔΕΗ αλλά και τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων.

sofokleousin.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ