2014-01-13 15:33:07
Φωτογραφία για Κάλεσμα για δημιουργία περιφερειακών συνδυασμών
Οι εκλογές Β΄ βαθμού αυτοδιοίκησης-περιφερειακές, είναι έντονα πολιτικές. Το περιφερειακό συμβούλιο, δεν πρέπει να είναι το... δεκανίκι τόσο της μνημονιακής – υπόδουλης κυβέρνησης, όσο και της «Γερμανικής» Ευρωπαϊκής ένωσης.

Ο θεσμός του Β΄ βαθμού αυτοδιοίκησης, μπορεί και πρέπει να λειτουργήσει για το συμφέρον του Ελληνικού λαού, κόντρα στην ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης, με στόχο την Εθνική Ανεξαρτησία, την Εθνική Λαϊκή Ενότητα, την Λαϊκή Κυριαρχία, την Κοινωνική Αλληλεγγύη – Δικαιοσύνη, την άμεση Δημοκρατία, ρίχνοντας στα σκουπίδια τόσο την κυβερνητική πολιτική, όσο και την πολιτική της νεοφιλελεύθερης – νεοαποικιακής Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πρέπει να αγωνιστούμε:

Για την ανατροπή του σημερινού πολιτικού καθεστώτος, που οδηγεί στην διάλυση των δομών της χώρας, στον τεμαχισμό και στο ξεπούλημα της

Για την ανατροπή της πολιτικής της Γερμανικής Ευρωζώνης, η οποία επιδιώκει να μετατρέψει την Ελλάδα σε προτεκτοράτο της και τους Έλληνες σε υπόδουλους πολίτες, με στόχο να οικειοποιηθεί τον φυσικό και ορυκτό πλούτο της χώρας μας


Για την διεκδίκηση του κατοχικού δανείου και των γερμανικών αποζημιώσεων

Για την απαλλαγή της χώρας από τα νομισματικά και οικονομικά δεσμά της ευρωζώνης

Για την απαλλαγή από τα δεσμά των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων

Για την εφαρμογή της Σεισάχθειας, αναγκαία για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας

Για την καταγγελία των συνθηκών Δουβλίνο 1 και 2, οι οποίες γιγαντώνουν το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης

Για τον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος από τα δημόσιο.

Το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα, καλεί τους πολιτικούς φορείς και τους πολίτες, που συμφωνούν με το προαναφερθέν πολιτικό πλαίσιο, να δημιουργήσουν και να στελεχώσουν περιφερειακούς συνδυασμούς.
pakk.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ