2014-01-13 19:57:26
Φωτογραφία για Διεγράφη ο Αχαιός βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιώργος Νταβρής
Για άλλη μία φορά το κλίμα στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων μυρίζει μπαρούτι και μετά από μία μαραθώνια συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο κύβος τελικά ερρίφθη.

Όπως έγινε γνωστό μετά το τέλος της συνεδρίασης ο Πάνος Καμμένος έλαβε την απόφαση να διαγράψει από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τον βουλευτή Αχαΐας, Γιώργο Νταβρή μιας και δεν προσήλθε στη συνεδρίαση χωρίς καμία επίσημη δικαιολογία.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει άλλες πληροφορίες γνωστές, αλλά εντός της επόμενης ώρας αναμένονται οι δηλώσεις του προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμμένου.

Πάντως, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν μία θυελλώδης συνεδρίαση, η οποία διήρκησε περισσότερες από 4 ώρες, αλλά στο τέλος δείχνουν πως οι διαφορές γεφυρώθηκαν.

Τις πιθανές διαγραφές είχε προαναγγείλει πριν τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "όσοι βγούμε από αυτή τη συνεδρίαση θα βγούμε ενωμένοι σαν μια γροθιά και θα αποτελέσουμε την πολιτική δυναμη εκείνη, η οποία θα οδηγήσει τη χώρα στην επόμενη ημέρα".


Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν δικαιολογημένα η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία σύμφωνα με συνεργάτη του κ. Καμμένου βρίσκεται στο νοσοκομείο και ο επίσης βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδης λόγω οικογενειακού πένθους.

Τα ανοιχτά θέματα για τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Κύκλοι προσκείμενοι στους βουλευτές που αντιδρούν, λένε ότι δεν είναι τόσο το θέμα με το σπίτι του κ. Καμμένου στην Ικαρία και τον σάλο που είχε ξεσπάσει αλλά με την βουλευτή του κόμματος, Ραχήλ Μακρή, η οποία φέρεται να είναι με το ένα πόδι εκτός κόμματος αλλά έχει την εύνοια του αρχηγού.

"Δεν γίνεται η Μακρή να είναι απαξιωτική για το κόμμα και στις 5 του μήνα στην εκπομπή του Αυτιά, ο Καμμένος να της πλέκει το εγκώμιο", λένε χαρακτηριστικά.

Λένε επίσης ότι σε επαφή που είχαν με τον κ. Καμμένο, είχαν ζητήσει την σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος από τις 2 Ιανουαρίου.

Λένε επίσης ότι δεν υπάρχει μια γραμμή σε ανώτατο επίπεδο, δηλαδή σε επίπεδο Κ.Ο., για την στάση που θα κρατήσει το κόμμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στις ευρωεκλογές.

Πηγή: newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ