2014-01-15 13:36:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Πάνω από 200 καταστήματα του κέντρου ετοιμάζονται ν' ανοίξουν την Κυριακή
Τουλάχιστον 200 καταστήματα στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας θα είναι ανοικτά την ερχόμενη Κυριακή 19 Ιανουαρίου παρά την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης να μην λειτουργήσει η αγορά.

Ο επιχειρηματίας Θόδωρος Δούρος μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Άλφαβητα» των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή στον Αντέννα Πάτρας 105.3 ανέφερε ότι η πλειονότητα των εμπόρων του κέντρου θα κάνει χρήση του δικαιώματος που της δίνει ο νόμος και τουλάχιστον 200 καταστήματα θα είναι ανοικτά. Μάλιστα, προγραμματίζονται και διάφορα ψυχαγωγικά δρώμενα με σκοπό να «κατέβει» ο κόσμος στην αγορά αλλά και ως «απάντηση» σε πιθανές αντιδράσεις από μέρους εμπόρων που δεν θ’ ανοίξουν τα καταστήματα τους.

Τα καταστήματα την Κυριακή μπορούν ν’ ανοίξουν από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα ενώ στην Πάτρα θα είναι ανοικτά και το βράδυ του Σαββάτου, ημέρα της Τελετής Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, από τις 8 ως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Πάντως σε πρόσφατη ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών, απευθυνόμενος στα μέλη του, έχει αναφέρει: «Αγαπητοί Συνάδελφοι, η Κυριακή 19/1/2014 είναι η πιο κρίσιμη Κυριακή για το αν θα ανοίξει το Υπουργείο το θέμα της πλήρους απελευθέρωσης και των 52 Κυριακών. Γι΄ αυτό απομονώστε τους, γυρίστε την πλάτη στο Υπουργείο Ανάπτυξης και τους εργολάβους τους στην προσπάθεια κατάργησης της Κυριακάτικης Αργίας».

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ