2014-01-17 10:20:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Στο εδώλιο παθολόγος, γραμματέας και 2 φαρμακοποιοί
Συνεχίζεται την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών, η δίκη γνωστού γιατρού παθολόγου του Πύργου, της γραμματέα του και δύο φαρμακοποιών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι είχαν στήσει κομπίνα μεγάλης ολκής σε βάρος ασφαλιστικών ταμείων, προς ίδιον όφελος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα περιέχονται στο κατηγορητήριο, ο γιατρός φέρεται να συνταγογραφούσε αντικαρκινικά φάρμακα σε αποκόμματα βιβλιαρίων ασφαλισμένων, τα οποία αφαιρούσε. Στη συνέχεια, βάσει πάντα του κατηγορητηρίου, πήγαινε τις συνταγές στα φαρμακεία που συμμετείχαν στην απάτη και μοιράζονταν τα χρήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δίκη έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Δεκέμβριο κι έχουν πραγματοποιηθεί ως τώρα τρεις δικάσιμοι, με τελευταία αυτήν της 23ης Δεκεμβρίου.

Το ενδιαφέρον για την έκβαση της ποινικής διαδικασίας είναι έντονο, δεδομένου ότι το ύψος των χρημάτων που αποδόθηκαν από τον ΟΓΑ, τον ΟΠΑΔ, το ΤΥΔΚ και το ΙΚΑ ανέρχεται συνολικά σε 800.000 ευρώ, σύμφωνα με τα πορίσματα των υπαλλήλων που διενήργησαν τους σχετικούς ελέγχου
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ