2014-01-19 18:40:16
Φωτογραφία για Πάτρα: Μήνυση στο Δήμο από γονείς 12χρονου - Yποστηρίζουν ότι τραυματίστηκε από τα πυροτεχνήματα της τελετής έναρξης του Καρναβαλιού!
Με προσοχή ερευνούν οι αστυνομικές και οι δικαστικές αρχές της Πάτρας την πρωτοφανή καταγγελία γονέων ότι το παιδί τους, ηλικίας 12 ετών, τραυματίστηκε στο μάτι πιθανόν από βεγγαλικό που κάποιοι άναψαν χθες το βράδυ μπροστά από την εξέδρα της τελετής έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί μεταφέρθηκε από Σαμαρείτες στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως έχει πρόβλημα στο ένα του μάτι (βλέπει θολά). Οι γιατροί εκτίμησαν πως έχει υποστεί ζημιά από "ωστικό κύμα"! Οι γονείς του παιδιού θεωρούν πάντως ότι το παιδί τραυματίστηκε από κάποιο από τα πυροτεχνήματα που ρίχνονταν από το Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, κάτι το οποίο θεωρείται μάλλον απίθανο, αφού σε τέτοια περίπτωση (αν έπεφτε πυροτέχνημα στην Πλατεία) θα το έβλεπαν πολλοί και θα σημειώνονταν και άλλοι τραυματισμοί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι γονείς του παιδιού έχουν υποβάλλει μήνυση στον Πρόεδρο του Καρναβαλικού Οργανισμού Κώστα Τρίγγο αλλά και τον εκπρόσωπο της εταιρείας ρίψης πυροτεχνημάτων.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι γονείς του παιδιού έχουν υποβάλλει μήνυση στον Πρόεδρο του Καρναβαλικού Οργανισμού αλλά και τον εκπρόσωπο της εταιρείας ρίψης πυροτεχνημάτων.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ