2014-01-22 08:27:06
Φωτογραφία για Πώς θα αποκτήσεις το σέξι βλέμμα της Jessica Alba
Η Jessica Alba δείχνει να μην έχει προσπαθήσει και πολύ για αυτή της την εμφάνιση. Το μακιγιάζ της είναι απόλυτα φυσικό και κινείται αυστηρά σε γήινες αποχρώσεις.

Κι όμως με μια δεύτερη ματιά, βλέπεις πως υπάρχει μια λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: οι βλεφαρίδες της. Τέλεια τονισμένες, πλούσιες και με απίστευτο μήκος τραβούν όλη την προσοχή στο βλέμμα της. Αν θέλεις να αποκτήσεις κι εσύ το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς να προσθέσεις ψεύτικες βλεφαρίδες μπορείς.

-Πριν να απλώσεις μια σχετική μάσκαρα για δραματικό όγκο και μήκος βούτηξε ένα πινέλο σε μια διάφανη, ιριδίζουσα πούδρα και πέρασέ το πάνω από τις βεφαρίδες σου.

-Στη συνέχεια απλώνεις μάσκαρα όπως συνήθως. Μόλις ολοκληρώσεις τη διαδικασία θα δεις πόσο εντυπωσιακά πλούσιες και επιβλητικές θα δείχνουν και οι δικές σου βλεφαρίδες.

-Αν θέλεις ακόμη πιο καλοσχηματισμένες βλεφαρίδες με τέλεια καμπύλη δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις το ειδικό ψαλίδι. Πιάνεις τις βλεφαρίδες με το ψαλίδι, κλείνεις σφιχτά για 20 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια εφαρμόζεις τη μάσκαρα. Θα διαπιστώσεις πως ο συνδυασμός πούδρα-ψαλίδι κάνει θαύματα! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ