2014-01-22 14:44:08
Φωτογραφία για Πάτρα: «Βεντέτα» οικογενειών Ρομά πίσω από τον εμπρησμό της BMW στην Άνω Πόλη
Σε άγρια «βεντέτα» και κόντρα οικογενειών Ρομά φαίνεται πως αποδίδεται τόσο ο πρώτος όσο και ο δεύτερος εμπρησμός του αυτοκινήτου μάρκας BMW που σημειώθηκε... σήμερα τα ξημερώματα στην Άνω Πόλη της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes, όπως αναφέρουν τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών και οι άνδρες του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, πρόκειται για μια έντονη κόντρα μεταξύ των δυο οικογενειών Ρομά, μέλη των οποίων κατά καιρούς έχουν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν μαρτυρίες περιοίκων από το σπίτι κοντά στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Αγίου Βλασίου που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα η πυρκαγιά, δεν είναι η πρώτη φορά που αναστατώνονται, καθώς εκτός από τις φωτιές και οι τσακωμοί των δυο οικογενειών είναι συχνοί.

Επιπλέον, η Πυροσβεστική Υπηρεσία αρκετά συχνά καλείται προκειμένου να κατασβέσει πυρκαγιές που ξεσπούν όχι μόνο στα οχήματα της οικογένειας που διαμένει εκεί (ο πρώτος εμπρησμός στο αυτοκίνητο τα ξημερώματα της 15ης Ιανουαρίου και ο δεύτερος σήμερα), αλλά και στο ίδιο το σπίτι.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ