2014-01-22 14:54:08
Φωτογραφία για Κούγιας: Παρανομεί η Football League
Παρέμβαση στην τηλεοπτική «Δίκη» στον ΣΚΑΪ έκανε ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας και αναφέρθηκε στο θέμα της ανόδου και στην άρνησή του να πάει η υπόθεση στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο. Μεταξύ άλλων υποστήριξε:

«Έχει δικαίωμα ο Υπουργός να κηρύξει έκπτωτη τη διοίκηση της ΕΠΟ. Σύμφωνα με τη νομοθεσία για να υπάρξει θέμα διαιτησίας θα πρέπει να συμφωνούν και οι δύο. Οι φέροντες ενδιαφερόμενοι είναι η Super League και η Football League. Κανείς, όμως δεν προσέφυγε, αλλά προσέφυγε η ΕΠΟ, η οποία έπρεπε να εγκρίνει ή να απορρίψει τις προκηρύξεις 20 ημέρες αφότου της παρέλαβε. Επειδή δεν το έκανε, είναι έκπτωτη.

Ενώ, λοιπόν, κανείς δεν προσφεύγει, λέει η ΕΠΟ: «Δεν συμφωνείτε παρότι έχω παρανομήσει και έχω παραβεί το καταστατικό μου; Πηγαίντε στο Διαιτητικό. Η Ένωσή ομόφωνα την Τρίτη αποφάσισε ότι δεν έχει διαφορά με κανέναν, δεν πάει στο Διαιτητικό και αποσύρουμε τους εκπροσώπους μας από το Διαιτητικό.

Μειοψήφισε μόνο η ομάδα του Παπακωνσταντίου. Ενώ υπήρχε ομόφωνη απόφαση, δεν ανακοινώθηκε και κατά έναν περίεργο τρόπο ο Καλογιάννης και μία παρέα προέδρων είπαν ότι μίλησαν με νομικούς συμβούλους και ανακοίνωσαν νέο ΔΣ για το Σάββατο. Η Παναχαϊκή είπε ότι θέλει να τηρηθεί ο νόμος και αποχώρησε. Είναι μία παράνομη απόφαση που παραβαίνει το καθήκον της και γίνεται για να αποφύγει την έκπτωσή της η ΕΠΟ»!

Πηγή: flnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ