2014-01-22 17:14:06
Φωτογραφία για Οι Κρητικοί που έσπασαν τα κοντέρ στο Facebook - Δύο Χανιώτες απογειώνουν την Κρήτη με 283.000 likes!
Φαντάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Μια σελίδα στο facebook που ξεχωρίζει ανάμεσα στα δισεκατομμύρια του κοινωνικού δικτύου με 283.000 likes! Tα εντυπωσιακά στοιχεία της ιστορίας μας είναι δύο:

Το πρώτο ότι είναι γεμάτη Κρήτη αποτελώντας τη μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα Κρητικών και το δεύτερο, ακόμα πιο εντυπωσιακό από το πρώτο, ότι δεν αποτέλεσε το στόχο μιας εταιρείας αλλά το αποτέλεσμα της αγάπης για το νησί μας του Χανιώτη Γιώργου Κρομμυδάκη ιδιοκτήτη του max FM 100,2 και του συνεργάτη του.

Έτσι γεννήθηκε η σελίδα που στηρίζεται πολύ στους αναγνώστες της και έχετε σήμερα μπροστά σας, στις 10 Οκτωβρίου 2008.

Στην καθημερινή τους «περιήγηση» στο Facebook οι συνεργάτες του irakliolive εντόπισαν την σελίδα I ♥ Crete με τον αστρονομικό αριθμό των 283.000 fun της.

Αυτός ο αριθμός είναι ο σημερινός καθώς αύριο όπως όλα δείχνουν θα έχουμε νέα εκτόξευση!


Όπως επεσήμανε μιλώντας στο irakliolive ο κ. Κρομμυδάκης: « υπήρξε ημέρα που η σελίδα δέχτηκε έως και 1000 like από όλο τον κόσμο».

Αν μάλιστα διανοηθούμε ότι πίσω από αυτό δεν κρύβονται οικονομικά συμφέροντα, καθώς η δραστηριότητα της σελίδας δεν είναι κερδοσκοπική θα μπορούσε και να χαρακτηριστεί άθλος.

Όπως είπε ο Γιώργος Κρομμυδάκης από τα Χανιά ιδιοκτήτης του max FM 100,2 , «μαζί με τον συνεργάτη μου αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τη σελίδα για να προβάλουμε το μοναδικό τόπο τους με τις όμορφες εικόνες, τα τοπία, τα παράξενα του».

Ο λόγος που οι δύο δημιουργοί επέλεξαν το Facebook και όχι κάποια ιστοσελίδα ήταν η αμεσότητα που υπάρχει με τους χρήστες και που παρέχεται μέσω του πιο διαδεδομένου κοινωνικού δικτύου.

Η μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα της Κρήτης "I ♥ Crete" σε συνεργασία με Δήμους, Περιφέρειες και άλλους οργανισμούς και φορείς, διοργανώνει εκδηλώσεις ποικίλης μορφής και άλλα δρώμενα με σημείο αναφοράς την Κρήτη .

Φωτογραφίες από κάθε σημείο της Κρήτης, από τη Ζάκρο μέχρι το Ελαφονήσι ,

χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες και προσωπικότητες του νησιού, στιγμιότυπα από

την παράδοση ακόμα και από το ζωικό βασίλειο θα βρει κανείς μπαίνοντας στα

άλμπουμ στην μεγαλύτερη κρητική κοινότητα του Facebook. Αγία Ρούμελη, Εκκλησίες, Ελούντα, Αρχαιολογικούς χώρους, ντόπια κουζίνα αλλά και μαντινάδες, είναι μόνο λίγα από τα πολλά θέματα που φιλοξενεί η κρητική ομάδα.

Γκρεμνά 'ναι εμάς οι τόποι μας,

λέσκες τα χειμαδιά μας,

τα σπηλιαράκια του βουνού

είναι τα γονικά μας.

Να φτάσει η Κρήτη παντού έχουν ήδη καταφέρει σε μεγάλο βαθμό οι Χανιώτες

διαχειριστές, που μέσα από το φωτογραφικό ταξίδι χαρίζουν υπέροχες εικόνες στους

λάτρεις και όχι μόνο του νησιού που βρίσκεται στο σταυροδρόμι Ηπείρων και πολιτισμών . Την Κρήτη.

irakliolive.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ... 17-0-0
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ... 17-0-0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ