2014-01-22 22:52:10
Φωτογραφία για Οι κανίβαλοι, o κανιβαλισμός, η Προφητεία...
Γράφει ο Ιασων

Στις 14 Ιανουαρίου 2014 η Ελλάς  εσείσθη. Οι ουρανοί ανεώχθησαν Τα ποτάμια ξεχείλισαν ο λαός πλημμύρισε τους δρόμους και στα χείλη όλων μια μυριόστομη ιαχή διέσχισε τα ουράνια και έσκισε τα τύμπανα μας. «Επιτέλους πάλι μαζί μας»

Σε όλα τα δελτία απόψεων μπροστά από ένα υπέροχο ντεκόρ τον Τσε και τον Βελουχιώτη, μια καλο-τετραγωνισμενη κεφάλα μισο-κρύβοντας  τις μορφές δυο  θρυλικών Ηρώων του 21,)  ταπεινά και σεμνά  ως «Νεοελλην ήρως» βροντοφώναξε ψυθυριστά    ό,τι οι Έλληνες τόσο καιρό περίμεναν..

«Θα μπορούσα να επαναπαυτώ στις δάφνες της προηγούμενης δράσης μου!!!. Δεν το έπραξα Πήρα για άλλη μια φορά την απόφαση, να βροντήξω ξανά το αντάρτικο τουφέκι»!!!

Βεβαίως  οι αναλύσεις των Μεσών Εξαφανίσεως της  Μάθησης   ήσαν  εκτενείς και πολυσχιδείς .

Η 17Ν  ο Ξερός , ο Χλωρός όλοι τους είναι πράκτορες της  ΣΙΑ, δολοφονούν κατόπιν οδηγιών που λαμβάνουν στους υπολογιστές τους  με κρυπτογραφημένα  email από μυστικές  υπηρεσίες
.  Σε γνωστό ουρανό-ξυστικό ( skai) κανάλι με εισαγγελικούς φακούς , πανέμορφες ως κατσίκες ιέρειες του τηλεοπτικού τύπου,  με συλλογισμούς που θυμίζουν τον λαβύρινθο της Κνωσού και  γλωσσίδιον  έχιδνος , επαναλαμβάνουν  με αδιάσειστα  φαντασιοκοπήματα,  μπάσα φωνή –ματιά πλάνα-αυτιά αεροπλάνα , ότι η Κυβέρνησις  και οι μυστικές υπηρεσίες δημιούργησαν  την τρομοκρατία   για να αποσπάσει την προσοχή των Νεοελλήνων από τα μπουζούκια και τα σκυλάδικα.., Εν συνεχεία  δε  βάσει μυστικού σχεδίου, να τους συλλάβει , αργότερα δε πάλι βάσει άλλου σχεδίου να τους   ελευθερώσει  για  να τους ξανά-συλλάβει , όπως τον  Παλιοκωστα που αναζητά ακόμη, ώστε να αποδειχθή η ασύλληπτη ικανότητα της κάθε  Κυβερνήσεως,  που βεβαίως κατά γενική ομολογία είναι η μόνη που παραμένει ασύλληπτη!!! .

Άλλοι πάλι άφησαν να εννοηθεί ότι ( είναι και το πλέον πιθανό για την πλειοψηφία των  υπερ-ευφυών νέο-ελλήνων )  οι Αμερικανοί –που πάντοτε ιδιαίτερα στην Πατρίδα  μας, από τότε που μας έσωσαν από την λιμοκτονία και το Σλάβο-Σοβιετικό μπλοκ ,φταίνε για όλα, ιδίως όμως   σήμερα  για την ακρίβεια του μαϊντανού στις λαϊκές – θέλησαν  λοιπόν, οι κακοί Αμερικανοί,   μετά  την εκτέλεσι  του Μπιν Λαντεν , να ελευθερωθεί ο Ξερός ώστε  να υπάρχει  επιτέλους και πάλι ένας Τρομοκράτης αντιστοίχου βεληνεκούς ελεύθερος..ώστε  η «κρατική» τρομοκρατία  να επεκταθεί.!!! Αφού στο Ελλάντα  της  νέας σοβιετίας ως τρομοκρατία θεωρείται η προστασία  που προσπαθεί να μας παρασχεθεί από την αστυνομία ενώ οι δολοφονούμενοι  αστυνομικοί από τα πυρά των τρομοκρατών, δεν είναι ιεροί αγωνιστές και θύματα αλλά «μπάτσοι»  .Θύματα στο Ελλάντα  είναι μόνο οι κομμουνιστές οι αριστεροί και όλο το συναφές ψευδό-διανοουμενίστικο - τσογλαναριό, όταν συλλαμβάνεται και φυλακίζεται για τα εγκλήματα του.. Αφού   «ανθρώπινα» δικαιώματα έχουν μόνο οι «άνθρωποι», δηλαδή οι αριστεροί και πάσης φύσεως αναρχοβάνδαλοι..

Από την άλλη πλευρά του βορβόρου που μας ξεπλένει καθημερινά, τα  αριστερίστικα και κομμουνιστικά  «προοδευτικά» κόμματα , δηλαδή οι ντροπαλοί και μη  νοσταλγοί του Στάλιν και του Μάο , του Πολ Ποτ και του Γιαρουζέλσκι,  της ερυθράς Καμπουτσέας και της Πνομ Πεν,   του Κιμ Γιονγκ Ουν και του Κάστρο, με φόντο τις ίδιες «ιερές» φωτογραφίες δυο διαφημισμένων   εκφραστών  της κομμουνιστικής σαδιστικής κτηνωδίας,   του  Βελουχιωτη και  Τσε στα γραφεία τους ,  εκφράζουν από κάθε μικρόφωνο την αγανάκτησι  τους  και τον αποτροπιασμό. Όχι για τις δολοφονίες και τα εγκλήματα των τρομοκρατών αφού και στην ζωή και στα δικαστήρια ήσαν υποστηρικτές τους., Αλλά για την  την ιεροσυλία του ασεβούς τρομοκράτη που δηλώνει και αυτός ( !!! πως τολμά!!!)  κομμουνιστής  δολοφόνος   βεβηλώνοντας   το γνήσιο και αυθεντικό  εγκληματικό και δολοφονικό αριστερισμό,  που μόνο εκείνοι είναι οι νόμιμοι  αρχιερείς του .

Υπάρχει όμως μια ηθελημένη σύγχυσις και αληθινή βεβήλωσι που θα έπρεπε  οι δάσκαλοι οι διανοούμενοι, οι ιερείς , οι ακαδημαϊκοί μας , οι  ταγοί του πνεύματος ( αν εχει μείνει στην Ελλάδα Πνεύμα) να είχαν ξεδιαλύνει. Ότι δηλαδή  ουδεμία σχέσι μπορεί να έχουν οι θρυλικοί ελευθερωτές της  Ελλάδος  από τον οθωμανικό ζυγό, οι ήρωες του 21 με τους κατ επάγγελμα  ύπουλους  δολοφόνους της 17 και της 18 και της 19 μι και νι άναρχο-κομμουνιστικής οργανώσεως , ή με τους  φανατικούς θιασώτες της υποδουλώσεως της Ελλάδος  στην κομμουνιστική τυραννία του προλεταριάτου.,. Επιτρέψτε μου να  καλύψω  το κενό , θυμίζοντας σας,  τους  προφητικούς λόγους ενός σημαντικού Έλληνα πολιτικού , του αποκληθέντος «Γέρου της Δημοκρατίας», που συμπτωματικώς  την ίδια Ημέρα 14 Ιανουαρίου του 1948 είπε ενώπιον της βουλής :

«..Μέθοδος του Κομμουνισμού είναι η υφαρπαγή όλων των ηθικών και εθνικών συνθημάτων μας..Ηρχισεν απο την υφαρπαγήν του όρου ‘Λαοκρατία’.Ο όρος αυτός είναι ιδικός μας. Σημαίνει το κράτος του λαού, σημαίνει Δημοκρατίαν. Ημείς αφελώς εστέρξαμε την υπεξαίρειν του όρου και επετρέψαμε την υιοθέτησίν του απο τον κομμουνισμό.Επειτα επροχώρησε εις την υπεξαίρεσιν του όρου ‘ Δημοκρατία’. Και βαθμιαίως νομομοποιείται εις την χρησιμοποίησιν του ,εις τρόπον ώστε ο όρος ‘Δημοκρατία’, ‘δημοκρατικός   στρατός’, ‘δημοκρατικόν κίνημα’ να καταντά να σημαίνει πλέον κομμουνιστικήν κίνησιν..

 ..Και εμείς απο έλλειψιν επαρκούς προσοχής εις την ηθικήν και ψυχολογικήν αξίαν των συνθημάτων ενδίδομεν και επιτρέπομεν αυτήν την υπεξαίρεσιν. Και οι κομμουνισταί προχωρούν διεδικούντες τον όρον ‘ εθνική αντίστασιν’. Και στέργομεν επίσης την αποστέρησιν και αυτού του όρου. Δια να φθάσουν εις την διεκδίκησιν κα του Ρήγα Φεραίου και του Μακρυγιάννη και του Κολοκοτρώνη και όλων των ηρώων του εικοσιένα δια να φθάσωμεν τελικώς εις πλήρη απώλειαν όλων των αληθών Λαικών, Εθνικών συνθημάτων μας-, τα οποια θα εχουν οι κομουνισται μεταχειρισθη, δια να τα προδωσουν.»

Και καταλήγει ο Γεώργιος Παπανδρέου αρχηγός τότε  του Δημοκρατικού Σοσιαλιστικού κόμματος Ελλάδος.

«.Το θέμα ενώ φαίνεται καθαρώς θεωρητικόν, έχει μεγάλην πρακτικήν βαρύτητα δια τον Λαόν αλλά και ειδικώτερον δια την Νεότητα. Θεωρώ δια τούτο καθήκον μου να συστήσω την διεκδίκησιν του συνόλου των συνθημάτων , τα οποία είναι ιδικά μας, εις τρόπον ώστε να απομείνη εις τον κομμουνισμόν, η χρησιμοποίησις εκείνων μόνον των συνθημάτων τα οποία είναι πράγματι ιδικά του και τα οποία ονομάζονται Δικτατορία, Τυραννία και Προδοσία»

Διερωτώμαι: Πως είναι δυνατόν.

66 χρόνια πριν ο κανιβαλισμός και οι κανίβαλοι να έχουν τόσο αποθεωθεί στην Ελλάδα, ολη αυτή η βεβήλωσις  να έχη τόσο  παραστατικά αποδοθη!!…
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ