2014-01-25 04:41:07
Φωτογραφία για «Ακέφαλη» στο παρά πέντε η Lotus
Τα νερά της Lotus τάραξε η αποχώρηση του Ερίκ Μπουγιέ από την ηγεσία της ομάδας, ύστερα από τέσσερα χρόνια συνεργασίας και ενώ προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν.

H Lotus, η οποία την προηγούμενη σεζόν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, είναι -προς το παρόν- η μοναδική ομάδα που έχει επιβεβαιώσει ότι δεν θα πάρει μέρος στις πρώτες επίσημες δοκιμές του πρωταθλήματος της Formula 1 στην πίστα της Χερέθ (28-31/1), δεδομένου ότι δεν είναι έτοιμο το μονοθέσιο της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Lotus συνεχίζει σε ότι έχει υποσχεθεί, δηλαδή προετοιμάζεται για μια εντυπωσιακή σεζόν με νέο μονοθέσιο, νέους συνεργάτες και νέα διοίκηση στις εγκαταστάσεις μας. Έχουμε πετύχει υπέροχα πράγματα τις προηγούμενες σεζόν και είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να συνεχίζουμε να μονομαχούμε ως μια από τις κορυφαίες ομάδες. Ευχαριστούμε τον Ερίκ για τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει τα προηγούμενα χρόνια».

Τη θέση του Μπουγιέ θα πάρει ο συνιδιοκτήτης της Lotus, Τζέραρντ Λόπες, ο οποίος θα παραμείνει και στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Όσον αφορά στο μέλλον του Μπουγιέ, πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι από την ανακοίνωση της αποχώρησης του φήμες θέλουν τον Γάλλο να οδεύει προς την McLaren. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ