2014-01-26 11:01:10
Φωτογραφία για ΤΣΟΡΙ : ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ
Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ δηλώνει ακόμα... διψασμένος για ποδόσφαιρο, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να σπάσει όλα τα ρεκόρ με τον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντινός μέσος τόνισε ότι μεγάλος στόχος των ερυθρόλευκων είναι να συνεχίσουν να καταρρίπτουν επιδόσεις, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πολύ μεγάλη πρόκληση των αγώνων με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Είναι σημαντικό για όλους μας και για τον σύλλογο να γράψουμε ξανά ιστορία. Θέλουμε να σπάσουμε όλα τα ρεκόρ που κυνηγάμε και να προσπαθούμε κάθε φορά να είμαστε πολύ καλοί σε όλες τις γραμμές. Είναι ένας μεγάλος στόχος για μένα προσωπικά, για τους συμπαίκτες μου και για τον σύλλογο», ανέφερε αρχικά ο 32χρονος επιτελικός μέσος στη «Real» και πρόσθεσε αναφορικά με τους αγώνες κόντρα στη Γιουνάιτεντ:

«Δεν μπορούμε να μη σκεφτόμαστε τα ματς με τη Μάντσεστερ και να έχουμε το νου μας σ' αυτά που μεσολαβούν. Πρέπει όμως να καταλάβουμε ότι προηγείται το πρωτάθλημα. Βεβαίως όλοι γνωρίζουν ότι τα ματς με τη Γιουνάιτεντ είναι ξεχωριστά. Θέλουμε να παίξουμε καλά, γιατί υπάρχουν πολλά κίνητρα και προσδοκίες. Έχουμε πιθανότητες πρόκρισης. Θέλουμε όμως να τα δώσουμε όλα στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο και την κατάλληλη στιγμή να δούμε τη Μάντσεστερ».


Για το αν μπορεί να δώσει κάτι καλύτερο στη συνέχεια, είπε ότι: «Πιστεύω πως πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Η προπόνηση και η σκληρή δουλειά σε κάνουν καλύτερο. Στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα, να ικανοποιώ τον κόσμο και τον σύλλογο».

Επιπλέον αναφέρθηκε και στο αν γίνεται ευκολότερο το έργο του να δίνει ασίστ, όταν έχει μπροστά του επιθετικούς της κλάσης των Μήτρογλου και Σαβιόλα: «Φυσικά. Η ομάδα έχει πολλούς παίκτες με ποιότητα κι εμπειρία. Μέρα με τη μέρα γινόμαστε όλοι καλύτεροι μέσω του συναγωνισμού. Ο Σαβιόλα κι ο Μήτρογλου είναι σπουδαίοι επιθετικοί. Υπάρχουν όμως κι ο Ολαϊτάν κι ο Σέποβιτς. Είναι ωραίο να παίζω με τέτοιους επιθετικούς» .

Σχετικά με το αν μπορεί να κάνει την έκπληξη ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γιουνάιτεντ, όπως η Ζενίτ -στην οποία αγωνιζόταν- επί της Μπάγερν (4-0) στον ημιτελικό του ΟΥΕΦΑ το 2008 δήλωσε πως: «Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν αδύνατα. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και σε πολύ καλή φόρμα. Ήταν σημαντικά εκείνα τα ματς για μένα. Σε λίγο καιρό θα παίξουμε με μία ιστορική ομάδα κι έχουμε τις δικές μας πιθανότητες να προκριθούμε».

Όσο για το αν σκέφτεται να τερματίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό: «Είναι αλήθεια ότι μου πάνε τα ερυθρόλευκα. Με τη Ράγιο πέρυσι είχαμε ιστορική χρονιά. Είμαι ευτυχισμένος πραγματικά στον Ολυμπιακό. Είναι δύσκολο όμως να πω από τώρα αν θα τερματίσω την καριέρα μου στη ομάδα. Δεν σκέφτομαι από τώρα το φινάλε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ