2014-01-26 13:50:08
Φωτογραφία για ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Την ευκαιρία να πάρουν... πολύτιμες «ανάσες», εν όψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεών τους, είχαν στον Ολυμπιακό.

Οι Ππρωταθλητές Ευρώπης πανηγύρισαν την Παρασκευή (24/01) μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα, στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα», και χθες (25/01) πήραν το δρόμο της επιστροφής από τη Βιτόρια. Όπως συνέβη και κατά την άφιξή τους, έτσι και στο γυρισμό οι ερυθρόλευκοι μετέβησαν οδικώς μέχρι το Μπιλμπάο, ενώ από εκεί ταξίδεψαν αεροπορικώς για το «Ελ. Βενιζέλος» με ενδιάμεσο σταθμό τη Φρανκφούρτη. Η αποστολή έφθασε ύστερα από αρκετές ώρες σε πάτρια εδάφη και φυσικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραχώρησε ρεπό στους παίκτες του για να ξεκουραστούν, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Στον Ολυμπιακό θα συγκεντρωθούν και πάλι στο ΣΕΦ σήμερα (26/01), προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ηλυσιακό. Η αναμέτρηση, που είναι στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1, είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας (27/01, 19.15) στο φαληρικό στάδιο.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τον τραυματία Έισι Λο, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκουράσει παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί τελευταία με τα διαδοχικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ