2014-01-28 19:04:09
Φωτογραφία για Κατέρρευσε η αδελφή της Μυρτώς στο δικαστήριο: Τρόμαξα να αντικρίσω την αδελφή μου...
Η Ελεάννα Παπαδομιχελάκη, η αδελφή της Μυρτώς, μίλησε σήμερα στο δικαστήριο για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, ενώπιον του ανθρώπου-τέρατος που άλλαξε τη ζωή της οικογένειάς της για πάντα.

Προσπάθησε να μιλήσει για το τέρας που χτύπησε αλύπητα τη Μυρτώ το καλοκαίρι του 2012, αλλά οι λυγμοί δεν την άφηναν. Η κοπέλα έκανε διαρκώς παύσεις, δεν μπορούσε να μιλήσει καθαρά, το κλάμα την έπνιγε, σύμφωνα με το syrostoday.

Ειδικά τη στιγμή που ομολόγησε ότι «τρόμαξε» να αντικρίσει την αδερφή της και κατέρρευσε μη μπορώντας να συνεχίσει.

Αστυνομικός: Τέτοια απόπειρα δεν έχω ξαναδεί

Αυτό είπε στο δικαστήριο ένας από τους αστυνομικούς, που συμμετείχαν στην επιχείρηση για τη σύλληψη του Πακιστανού. Μιλώντας για την αγριότητα της επίθεσης στη Μυρτώ, είπε:

"Είμαι από το 1992 στο Σώμα. Τέτοιου είδους απόπειρα δεν έχω ξαναδεί. Η συμπεριφορά (του δράστη) δείχνει ένα άτομο νηφάλιο, έξυπνο, ήρεμο, ο οποίος επιστρέφει στην εργασία του μετά το συμβάν, για να μην κινήσει υποψίες. Την άφησε, όταν διαπίστωσε ότι δεν κουνιέται. Θεώρησε ότι ήταν νεκρή. Αυτό καταλαβαίνω"


Μιλώντας για τη σύλληψη του Πακιστανού, δύο ημέρες πριν εκείνος ταξιδέψει για την πατρίδα του, ο αστυνομικός είπε:

"Τότε μας είχε πει ότι αρχικά ήθελε να κλέψει το κινητό της τηλέφωνο και στη συνέχεια, επειδή ήταν ωραία κοπέλα, ήθελε να κάνει σεξ μαζί της. Στη συνέχεια, έπιασε την κάρτα sim του κινητού, προφανώς για να μην εντοπιστεί. Άρα δείχνει ένα άτομο υποψιασμένο για την πράξη του. Μέχρι τελευταία στιγμή, προσπαθούσε να αποφύγει την ομολογία. Αφού πήραμε δείγμα DNA, ομολόγησε".

Ξενοδόχος: Κανένας να μη βρεθεί στη θέση μου

Στο δικαστήριο, κατέθεσε και ο ξενοδόχος της Πάρου, στον οποίο εργαζόταν ο Πακιστανός.

"Δεν είχα δει κάτι ύποπτο στη συμπεριφορά του. Ούτε είδα ματωμένα τα ρούχα του. Ήταν σιδερωμένα και καθαρά. Αν είχα δει κάτι ύποπτο, κάτι θα είχα υποψιαστεί" είπε, όπως διαβάζουμε στο SyrosToday.

Σε ερώτηση για το πώς νιώθει σήμερα, που είχε στο ξενοδοχείο του ένα άτομο σαν τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο ξενοδόχος είπε:

"Την πρώτη εβδομάδα δε μπορούσα να κλείσω μάτι. Ακόμα και σήμερα το σκέφτομαι πολλές φορές. Κανένας να μη βρεθεί στη θέση μου. Νιώθω πάρα πολύ άσχημα".

Νωρίτερα, η μητέρα της Μυρτώς είχε καθηλώσει με την κατάθεσή της, που ξεκίνησε λίγο πριν τις 12:00. Ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του δράστη Δείτε ακόμα:

Ο Πακιστανός ζήτησε... συγγνώμη - Ξέσπασε οργισμένη η μητέρα της ΜυρτούςΣυγκλονίζει η μητέρα της Μυρτούς: "Εβλεπα παντού αίμα. Παρά πολυ αίμα"Εισαγγελέας: «Εξάντλησε την κτηνωδία του» το τέρας της Πάρου - H σπαρακτική κατάθεση της μητέρας και η απολογία του Αχμέτ Βακάς
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ