2014-01-28 19:40:05
Φωτογραφία για ΓΙΑ... ΧΡΥΣΟ DEAL ΦΟΥΛΑΜ ΜΕ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ!
Μήτρογλου... τετραετίας στη Φούλαμ, με τους Ιταλούς να μεταδίδουν πως οι Λονδρέζοι τον αγοράζουν από τον Ολυμπιακό με 14 εκατ. ευρώ!

Συηκεκριμένα το "Sky Italia" μετέδωσε αποκλειστικά πως το deal ανάμεσα στις δυο ομάδες ολοκληρώθηκε και ο διεθνής φορ γίνεται η πιο ακριβή μεταγραφή των Λονδρέζων, δείγμα του πόσο πολύ τον ήθελαν!

Όπως τονίζεται, οι «Κότατζερς» τα βρήκαν με τους ερυθρόλευκους στα 14 εκατ. ευρώ και ο διεθνής φορ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 10 εκατ. ευρώ! Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες στο εν λόγω ρεπορτάζ πως η πρόταση μπορεί να αγγίξει ακόμα και τα 15 εκατ. ευρώ!

Ο Μήτρογλου ήταν από την αρχή θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ και αυτό επειδή πήρε τις... εγγυήσεις πως θα αποτελέσει το πρώτο βιολί της ομάδας, στην προσπάθεια για παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μπορεί η Φούλαμ να μην πρωταγωνιστεί, ωστόσο ένα ακριβό συμβόλαιο και μια θέση βασικού στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης ήταν τα κίνητρα που, σύμφωαν πάντα με τους Ιταλούς, ώθησαν τον 26χρονο επιθετικό να απαντήσει θετικά. Εξάλλου στη Φούλαμ θέλουν να... χτίσουν την ομάδα πάνω του.


Ο Καραγκούνης από την πλευρά του, τον έπεισε στην απόφασή του να παίξει στη Φούλαμ, με τον διεθνή επιθετικό να γνωρίζει καλά πως μια καλή πορεία του θα του δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην καριέρα του. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους Λονδρέζους και ο Μήτρογλου να παίξει μπάλα στην Αγγλία, ισχυρίζονται οι Ιταλοί.

Μένει να δούμε και αν έχουν δίκιο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ