2014-01-29 03:28:17
Φωτογραφία για Εξανάγκαζαν τις σερβιτόρες να εκδίδονται σε μπυραρία στο λιμάνι Λάρνακας
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα 6ημερης προσωποκράτησης εναντίον ενός 46χρονου από την Κύπρο και... μίας 26χρονης από τη Ρουμανία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις σeξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου, αποζείν από κέρδη πορνeίας, μαστροπείας και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η υπόθεση αποκαλύφθηκε χθες όταν 18χρονη από τη Ρουμανία που ήταν μια από τις κοπέλες που φέρονται να εκδίδονταν έναντι αμοιβής, «κλέφτηκε» με νεαρό από τη Λεμεσό.

Στη συνέχεια προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία ότι ενώ εργαζόταν σε μπυραρία στην περιοχή του λιμανιού της Λάρνακας, οι ιδιοκτήτες, ένας Κύπριος 46 ετών και μια κοπέλα 26 ετών από τη Ρουμανία, την εξανάγκαζαν να προσφέρει αγοραίο έρwτα σε πελάτες της μπυραρίας.

Μετά την καταγγελία, ο νεαρός φίλος της παραπονούμενης ανέφερε στην Αστυνομία Λάρνακας ότι δέχεται απειλές από τους ιδιοκτήτες της μπυραρίας, επειδή η 18χρονη «κλέφτηκε» μαζί του. Ανδρες του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στην μπυραρία όπου και εντόπισαν άλλες τέσσερις αλλοδαπές κοπέλες που εργοδοτούνταν εκεί.


Ειδικοί αξιωματικοί της Αστυνομίας επί θεμάτων σeξουαλικής εκμετάλλευσης προχώρησαν σε ανάκριση των γυναικών, μια εκ των οποίων έδωσε γραπτή κατάθεση στην οποία κατήγγειλε ότι οι ιδιοκτήτες της μπυραρίας εξωθούσαν όλες τις κοπέλες στην πορνεία για το ποσό των 120 ευρώ κάθε φορά. Όπως ανέφερε, η εξώθηση στην πορνeία άρχισε από τον περασμένο Νοέμβριο και συνεχιζόταν μέχρι τη Κυριακή.

Οι ιδιοκτήτες της μπυραρίας συνελήφθηκαν από την Αστυνομία και οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης προσωποκράτησης τους.
cytoday.eu
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ