2014-01-30 16:25:12
Φωτογραφία για ΥΜΝΟΙ ΤΖΟΟΥΝΣ ΓΙΑ... ΜΑΤΑ!
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Χουάν Μάτα ο συμπαίκτης του Φιλ Τζόουνς, τονίζοντας πως πιστεύει ότι ο ερχομός του έχει επιδράσει αναζωογονητικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η άφιξη του Χουάν Μάτα έχει αναπτερώσει το ηθικό των «κόκκινων διαβόλων» και αυτό επιβεβαιώνεται και από τις δηλώσεις των νέων συμπαικτών του.

Ο Φιλ Τζόουνς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πρώτη εμφάνιση του Ισπανού με τη φανέλα της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού και θεωρεί πως η επιρροή του στην ομάδα, έγινε κιόλας ορατή.

«Κάνει θετική εντύπωση όταν υπογράφεις με έναν παίκτη αυτής της ποιότητας. Ο Μάτα είναι ένας ταλαντούχος παίκτης. Έχει φέρει ένα χαρούμενο κλίμα στα αποδυτήρια και ειδικά στην προπόνηση», ανέφερε ο αμυντικός των πρωταθλητών.

«Θέλουμε να τον εντυπωσιάσουμε και να του δείξουμε ότι είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες. Έκανε καλά που ήρθε και είμαι σίγουρος ότι είναι μια τεράστια επένδυση και ένας φανταστικός παίκτης για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ελπίζουμε να μείνει πολλά χρόνια στην ομάδα», πρόσθεσε.

Για τον τρόπο που παίζει ο Μάτα, ο Τζόουνς τόνισε: «Μπορεί να βρει τον συμπαίκτη του όπως ελάχιστοι ποδοσφαιριστές. Εάν συνεχίσει έτσι, είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα σκαρφαλώσουμε στον βαθμολογικό πίνακα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ