2014-01-31 00:12:15
Φωτογραφία για ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ : ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΣΕΦ!
Μόνο θετικά αποτελέσματα θέλει ο Ολυμπιακός στην έδρα του, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Στράτος Περπέρογλου μετά την επικράτηση των ερυθρόλευκων επί της Μάλαγα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα στο ΣΕΦ της Μάλαγα για την πέμπτη αγωνιστική του Top 16 της Euroleague και έτσι πρέπει να συνεχίσει, όπως εξήγησε και ο φόργουορντ των Πρωταθλητών Ευρώπης, ο οποίος αναφέρθηκε στα στοιχεία που χάρισαν στους ερυθρόλευκους τη νίκη ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την παρουσία των οπαδών του Θρύλου.

«Βγάλαμε ενέργεια. Βάλαμε πολλά εύκολα καλάθια και πήραμε ψυχολογία ούτως ώστε να τα καταφέρουμε και να νικήσουμε. Στο ΣΕΦ θέλουμε πλέον μόνο νίκες και αυτή ήταν πολύ σημαντική. Δουλεύουμε σωστά. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχει ανοίξει το ροτέισον και βοηθούν όλοι. Μας έχει βοηθήσει ο Κόλινς στην άμυνα και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι γιατί όλοι χρειάζονται», είπε ο διεθνής φόργουορντ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία των οπαδών της ομάδας στο γήπεδο:

«Είναι πολύ σημαντικό που ο κόσμος γεμίζει το ΣΕΦ παρότι κάναμε κοιλιά. Σιγά-σιγά και με τη βοήθεια τους βρίσκουμε τα πατήματά μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ