2014-01-31 17:55:08
Φωτογραφία για Η συμφωνία του AΝΤ1 που φέρνει τα πάνω-κάτω στη webTV
Στην υπογραφή συμφωνίας με την Vice Media η οποία παράγει video ρεπορτάζ το οποίο στοχεύει στη γενιά των 20 και κάτι ετών που δεν βλέπει την κλασσική τηλεόραση προχώρησε ο όμιλος Antenna.

Η συμφωνία προβλέπει τη δημιουργία κοινής εταιρίας και ανάπτυξη σε συνεργασία με τη Vice Media ψηφιακών καναλιών μαζί με κατάλογο κανονικού προγράμματος που θα καλύπτει νέα, πολιτισμό, μουσική, μόδα και σπορ τα οποία θα απευθύνονται σε κοινό μεταξύ 18 και 32 ετών. Τα νέα κανάλια θα λανσαριστούν αμέσως μέσω διαδικτύου αλλά και της τηλεόρασης σε όλο το δίκτυο τηλεοπτικών σταθμών του ομίλου Antenna στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα έχει αναπτυχθεί λανσάροντας το δικό της περιοδικό στις διεθνείς αγορές και δημιουργώντας τηλεοπτικό περιεχόμενο και ψηφιακά κανάλια. Ξεκίνησε το 1994 λανσάροντας ένα περιοδικό για punk και σήμερα πέραν των άλλων παράγει τηλεοπτικό περιεχόμενο για μεγάλες διεθνείς μπράντες όπως η εταιρία ρούχων North Face.

Ενδεικτικό της δυναμικής της εταιρίας είναι ότι τον περασμένο Αύγουστο ο Ρούπερτ Μέρντοκ επένδυσε 70 εκ δολάρια για να αποκτήσει το 5% της Vice Media.

Μέχρι σήμερα η Vice έχει καλύψει ειδησεογραφικά στη χώρα ένα beach party της Χρυσής Αυγής το 2013 καθώς και την άνοδο της χρήσης στην Ελλάδα του σκληρού και επικίνδυνου φτηνού ναρκωτικού sisa.

Πηγή: fpress
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ