2014-01-31 19:50:04
Φωτογραφία για ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΥΛΑΜ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ! (ΡΗΟΤΟ)
Παίκτης της Φούλαμ για τα επόμενα 4,5 χρόνια είναι ο Κώστας Μήτρογλου ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους «κότατζερς» και ανακοινώθηκε επίσημα από την Αγγλική ομάδα αλλά και τον Ολυμπιακό.

Ο πρώην πλέον επιθετικός των ερυθρόλευκων πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και έβαλε την υπογραφή σ’ ένα συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 11 εκατ. ευρώ αφού οι ετήσιες αποδοχές ανέρχονται στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του 15 εκατ. ευρώ από την πώληση του «πιστολέρο», χρήματα πολύ σημαντικά για την ομάδα.

Πλέον ο Μήτρογλου τίθεται στη διάθεση του Ρενέ Μοϊλεστέιν για τις επίσημες υποχρεώσεις της Φούλαμ στο αγγλικό πρωτάθλημα και στο Κύπελλο και αρχίζει την προσπάθεια για την καθιέρωσή του σ' ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα του κόσμου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μήτρογλου ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ στην Premier League και ειδικά στην Φούλαμ που είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Είμαι εδώ επειδή θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει του στόχους της. Ένιωσα πολύ κολακευμένος με το έντονο ενδιαφέρον που έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Χαίρομαι που θα δουλέψω με τον Ρενέ Μοϊλεστέιν. Ξέρω ότι έχει μεγάλη εμπειρία γύρω από το ποδόσφαιρο. Μου εξήγησε πως δουλεύει και ανυπομονώ να δουλέψω υπό τις οδηγίες του. Επίσης μίλησα και με τον Γιώργο Καραγκούνη πριν έρθω εδώ και μου είπε τα καλύτερα για την Φούλαμ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ