2014-01-31 20:10:24
Φωτογραφία για Πάτρα: Αθώοι οι δημοσιογράφοι που είχαν μηνυθεί από τον Νταβλούρο
Αθωώθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι για παράβαση υπηρεσιακού απορρήτου, παράβαση καθήκοντος, ηθική αυτουργία και παράβαση του Ν. 2472/97 για τα προσωπικά δεδομένα, με μηνυτή το βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Θανάση Νταβλούρο. Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών.

Κατά τη συνεδρίαση αναγνώστηκε, μέσω της συνηγόρου τους, Χρύσας Βουλδή, δήλωση των δημοσιογράφων Γιώργου Αναστασόπουλου, Γιώργου Καρβουνιάρη, Μιχάλη Μπαϊρακτάρη και Βασίλη Ευθυμίου, διά της οποίας υποστήριζαν ότι επιτελούσαν το δημοσιογραφικό τους καθήκον και δεν είχαν πρόθεση να θίξουν κανένα και φυσικά ούτε τον κ. Νταβλούρο.

Η δήλωσή τους αυτή έγινε δεκτή από το μηνυτή και κατόπιν αυτού η αθώωσή τους ήρθε ως φυσικό επακόλουθο.

Υπενθυμίζεται ότι στη συγκεκριμένη δίκη κατηγορούμενοι ήταν, επίσης, ο γνωστός επιχειρηματίας Θόδωρος Καμπέρος, πρώην εκδότης της εφημερίδας "Ημέρα" των Πατρών, στην οποία είχαν δημοσιευτεί προ επταετίας στοιχεία της φορολογικής δήλωσης του κ. Νταβλούρου, καθώς και οι εφοριακοί Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Ελένη Κοντινάκη οι οποίοι υποστήριξαν ότι δεν είχαν σχέση με την πράξη για την οποία κατηγορούνται, ενώ ο μηνυτής δήλωσε πως διατηρεί αμφιβολίες.

Ωστόσο, αθωώθηκαν τελικά κι εκείνοι.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ