2014-02-01 08:00:12
Φωτογραφία για Ποιος είναι ο Χάρης Ντάβλας που θεωρείται ο κομψότερος Έλληνας
Tο www.mrporter.com είναι ένα από τα γνωστότερα σάιτ για την αντρική εμφάνιση και ξεχώρισε ανάμεσα στους Ελληνες τον Χάρη Ντάβλα ως έναν από τους πιο στυλάτους συμμετέχοντες.

Ο Χάρης και ο αδελφός του Γιώργος Ντάβλας διοργανώνουν τα πιο glamorous event στην Ελλάδα. Είναι οι κυρίαρχοι στην εγχώρια βιομηχανία δημοσίων σχέσεων που αφορούν το lifestyle.

«Θεωρώ το στυλ κάτι έμφυτο, το οποίο βέβαια είναι συνδυασμός διαφορετικών παραμέτρων, αλλά κυρίως της προσωπικότητας του καθενός και του πώς αυτή ολοκληρώνεται μέσα από τις εμπειρίες του» λέει ο ίδιος μιλώντας στην Ημερησία και απαντά στο ερώτημα αν το στυλ είναι κάτι που δεν αγοράζεται.

«Δεν χρειάζεται απαραιτήτως μια περιουσία ώστε να ντυθείς σωστά. Σίγουρα χρειάζεται να έχεις κάποια εμβληματικά κομμάτια που ολοκληρώνουν ένα σύνολο. Το πιο σημαντικό είναι να μπορείς να παίξεις, και να κάνεις mix & match με αυτά που ήδη διαθέτεις. Από την άλλη, σίγουρα η μεταφορική του αξία είναι λίγο μεγαλύτερη. Η πρώτη εντύπωση είναι ιδιαιτέρως σημαντική, είτε πρόκειται για μία επαγγελματική είτε για μια προσωπική περίπτωση. Το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζεις τον σωστό τρόπο που πρέπει να ντυθείς για την κάθε περίσταση και όχι το πόσο θα κοστίσουν».

Ο ίδιος χαρακτηρίζει το στυλ του αμερικανικό κολεγιακό, με μια δόση ιταλικής φινέτσας, που είναι έκδηλη στο άψογα κομμένο σακάκι του αλλά και στην ιδιαίτερη απόχρωσή του.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ