2014-02-01 10:30:15
Φωτογραφία για ΒΑΛΝΤΕΖ ΚΑΙ ΠΕΡΕΖ ΜΕ... ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
Διαφορετικός θα είναι ο Ολυμπιακός στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν, μετά τις προσθαφαιρέσεις που υπήρξαν στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Τα πάνω – κάτω ήρθαν μέσα σε μία εβδομάδα στ Λιμάνι. Οι ερυθρόλευκοι παραχώρησαν τον Βάις στην Λεχβίγια και τον Μήτρογλου Φούλαμ, φέρνοντας τον Βαλντέζ και τον Πέρεζ στη θέση τους.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ παρουσιάζεται έτοιμος να... αλλάξει τους ερυθρόλευκους, ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα από τους δύο Παραγουανούς.

Με τους νεοαποκτηθέντες οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προσπαθήσουν να αυξήσουν την ταχύτητα συνολικά στην επίθεση, κυρίως με τον ιδιαίτερα έμπειρο και κινητικό (εντός και εκτός περιοχής) Βαλντέζ.

Όσον αφορά τον Πέρεζ, ο Ισπανός τεχνικός περιμένει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από εκείνον, αφού υπολογίζει πολλά στην εκρηκτικότητά του και να έχει περισσότερη ουσία στο παιχνίδι του σε σχέση με τον Βάις.

Ο Μίτσελ γνωρίζει πολύ καλά και τους δύο ποδοσφαιριστές και τι μπορεί να πάρει από τον καθένα.

Σε περίπου 20 μέρες είναι οι αναμετρήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Champions League και ο Μίτσελ θέλει να ενσωματώσει και τους δυο παίκτες άμεσα στη νοοτροπία του Ολυμπιακού, ώστε να αποδώσουν τα μέγιστα κόντρα στην βρετανική ομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ