2014-02-01 16:45:10
Φωτογραφία για Ο Μιχάλης Κουινέλης μιλάει για τη συμμετοχή του στο «The Voice» και τον έρωτα στη ζωή του!
Ο Μιχάλης Κουινέλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΤηλεΚοντρόλ» μίλησε για την απόφασή του να λάβει μέρος στο «The Voice» και για τη γνωριμία του με τους υπόλοιπους κρίτες.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξή του

-Για την πρόταση συμμετοχής: «Κάποια στιγμή μου ζήτησαν να κάνουμε ένα ραντεβού για το the voice. Αρχικά δέχτηκα να κάνω το ραντεβού από ευγένεια απέναντι στους ανθρώπους που έκαναν την πρόταση, χωρίς να έχω σκοπό να μπω στη διαδικασία. Δεν ήξερα αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτό το πράγμα. Όταν όμως είδα τα ξένα επεισόδια, με ενθουσίασε η ιδέα. Άλλωστε αυτό που μου ζητήθηκε ήταν να κάνω αυτό που κάνω εδώ και χρόνια, με τη μόνη διαφορά ότι θα υπήρχαν κάμερες».

-Για τους coaches: «Για τον Αντώνη πάνω-κάτω ήξερα πως είναι ωραίος τύπος, το ίδιο και η Μελίνα, ήξερα ότι είναι κοντά σε μένα. Αυτή που δεν ήξερα καθόλου ήταν η Δέσποινα και πραγματικά ενθουσιάστηκα πάρα πολύ που τη γνώρισα, γιατί και εκείνη έχει τρομερό χιούμορ και περνάμε πολύ καλά με όλα τα παιδιά».

-Πόσες φορές έχει ερωτευτεί; «Άπειρες και καμία! Καλύτερα να με ρωτήσεις πόσες σχέσεις έχω κάνει.Έχω κάνει τέσσερις σχέσεις και λογικά τόσες φορές πρέπει να ερωτεύτηκα. Ο έρωτας δεν είναι κανόνας, είναι εξαίρεση. Κάθε φορά ερωτεύεσαι για διαφορετικούς λόγους. Θεωρώ τον έρωτα “το πιο όμορφο ψέμα”, γιατί δεν ξέρεις ούτε πού θα σε βγάλει ούτε πώς θα σε αφήσει φεύγοντας. Είναι το πιο μπερδεμένο και το πιο όμορφο πράγμα που μπορεί να μας συμβεί…».
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ