2014-02-02 02:47:11
Φωτογραφία για Μπέρδεμα με άγνωστα οστά στη Ραψομανίκη… - Έχουν τελικά σχέση με τον Άλεξ;
Το «Τούνελ» έσπασε τον άτυπο όρκο σιωπής που κάποιοι εκεί στη Ραψομανίκη φαίνεται ότι έδωσαν.

Οστά άγνωστου άνδρα βρέθηκαν πριν από χρόνια στο κοιμητήριο. Αυτό το γνωρίζουν συγκεκριμένα πρόσωπα αλλά δεν μίλησαν. Η δικαιολογία τους; Ο ιερέας του χωριού που γνώριζε τι ακριβώς είχε συμβεί με τα οστά του άγνωστου ατόμου, δεν ζει. Άρα γιατί να μπλέξουν;

Το διάλογο αυτό κατέγραψε η κάμερα του «Τούνελ». Φίλος του ιερέα μιλώντας στην εκπομπή αποκάλυψε τι του είχε ο ίδιος εκμυστηρευτεί πριν πεθάνει. Του είπε ότι είχε ειδοποιήσει τις Αρχές που παρέλαβαν τα οστά για εξέταση.

Η ιατροδικαστής κ. Ελένη Ζαγγελίδου μίλησε στο «Τούνελ» και δεσμεύτηκε να ερευνήσει στα αρχεία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, για να δει αν είχαν σταλεί οστά για εξέταση από το τμήμα της Αλεξάνδρειας.

Κάτοικος του χωριού που μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη, ισχυρίστηκε ότι ο σκελετός της γερόντισσας που βρέθηκε κατά την εκταφή, δεν ανήκει σε συγγενή της όπως αρχικά είχαν πει. Ο δικός της ο άνθρωπος βρίσκεται θαμμένος αλλού!


Οι πρωταγωνιστές του θρίλερ αποκαλύφθηκαν στο «Τούνελ»

Η ομολογία της δολοφονίας του Άλεξ Μεσχισβίλι όταν αποκαλύφθηκε στο «Τούνελ» είχε κυριολεκτικά παγώσει την κοινή γνώμη. Η πολύκροτη υπόθεση μπορεί να έκλεισε από πλευράς Δικαιοσύνης, αλλά το πτώμα του παιδιού ακόμα δεν έχει βρεθεί. Οι άνθρωποι που το εξαφάνισαν δεν πιάστηκαν στην τσιμπίδα του νόμου. Είναι αυτοί που έπεισαν τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά της «σκληρής» παρέας να πάρουν πίσω τις ομολογίες τους. Οι πρωταγωνιστές του θρίλερ αποκαλύπτονται μέσα από το ρεπορτάζ.

Το «Τούνελ» παρουσίασε τι είχαν ισχυριστεί αρχικά και πως πίεζαν ο ένας τον άλλο να αποσιωπήσουν τι πραγματικά συνέβη.

Η αποκαλυπτική μαρτυρία μιας οικογενειακής φίλης των Ελλήνων στο «Τούνελ», δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία. Η γυναίκα τη νύχτα που χτυπήθηκε θανάσιμα ο Άλεξ από την παιδική συμμορία, βρέθηκε στο σπίτι των Ελλήνων και άκουσε τον μικρότερο να παραμιλά. Φώναζε «πέθανε το παιδί, πέθανε. Φωνάξτε τον παππού μου...».

Πηγή: anikolouli
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ