2014-02-03 19:30:14
Φωτογραφία για “Best Cars 2014”: Το MINI συνεχίζει τη νικηφόρο πορεία του όντας ένα από τα Καλύτερα Αυτοκίνητα του 2014
Λίγες μόλις εβδομάδες πριν το λανσάρισμα της νέας γενιάς του μοντέλου, το MINI αποδεικνύει για μία φορά ακόμα την αδιάλειπτη δημοτικότητά του συνεχίζοντας ένα εντυπωσιακό σερί νικών, αυτή τη φορά χάρη στους αναγνώστες του περιοδικού αυτοκινήτου "auto, motor und sport". Η ψηφοφορία των αναγνωστών για τα Καλύτερα Αυτοκίνητα του 2014-"Best Cars 2014" έφερε το MINI πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό του αναδεικνύοντάς στο καλύτερο εισαγόμενο όχημα της κατηγορίας του. Το Βρετανικό αρχέτυπο μοντέλο της premium μικρής κατηγορίας συγκέντρωσε το 28,7% των ψήφων. Στη γενική κατάταξη της ίδιας κατηγορίας, το ΜΙΝΙ εξασφάλισε μία θέση στο top 3, καθώς επικράτησε την 3η θέση.

Όπως και στο παρελθόν, το ΜΙΝΙ παραγωγής Οξφόρδης ήρθε πρώτο στην προτίμηση των αναγνωστών από τα εισαγόμενα μοντέλα. Σε μία κατηγορία με τον τίτλο ‘Αυτοκίνητα Mini’ προσέλκυσε πάνω από τους διπλάσιους ψήφους από τον αμέσως επόμενο αντίπαλό του. Ένα ακόμα μοντέλο της μάρκας έφτασε πολύ κοντά σε ένα μετάλλιο: το MINI Coupé ήταν τέταρτο στην κατηγορία εισαγόμενων μοντέλων με το 9,7% των ψήφων.


Ήταν η 38η ψηφοφορία αναγνωστών του "auto, motor und sport", από τις παλαιότερες του είδους στο χώρο του αυτοκινήτου. Πάνω από 115.000 αναγνώστες συμμετείχαν στην πιο πρόσφατη ψηφοφορία "Best Cars". Αυτοί είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν τα αγαπημένα τους από 384 υποψήφια μοντέλα σε δέκα κατηγορίες, με ξεχωριστά βραβεία για τα εισαγόμενα μοντέλα και την συνολική κατάταξη σε κάθε κατηγορία.

Το MINI κατακτά τουλάχιστον ένα τίτλο κάθε χρόνο από το 2001 στην ψηφοφορία αναγνωστών του "auto, motor und sport". Αυτή η σταθερή αγάπη και προτίμηση του κοινού συμβαδίζει με μία συνεχή αύξηση των πωλήσεων, που έφτασαν σε νέο ρεκόρ όλων των εποχών το 2013. Πάνω από 305.000 αυτοκίνητα μάρκας MINI πουλήθηκαν σε όλο τον κόσμο. Η νέα γενιά MINI θα κυκλοφορήσει φέτος το Μάρτιο – έχοντας όλα τα φόντα για να κατακτήσει νέα target groups και να συνεχίσει την επιτυχία στο θεσμό "Best Cars".
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ