2014-02-04 11:34:15
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ... ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Παρόλο που στα τρία τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος η παραγωγικότητα του Ολυμπιακού έχει... περιοριστεί στα δύο γκολ ανά ματς (με Λεβαδειακό, Ξάνθη, Παναιτωλικό), ενώ στο αμέσως προηγούμενο με τον Ατρόμητο δεν είχε σκοράρει, οι ερυθρόλευκοι εξακολουθούν να έχουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Ευρώπη και να είναι σε μία... άτυπη κόντρα με τη Μάντσεστερ Σίτι που προηγείται, αλλά και με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ που βρίσκονται λίγο πιο πίσω!

Η Σίτι έχει την καλύτερη επίθεση με 68 γκολ, αλλά σε 24 ματς. Στη δεύτερη θέση είναι ο Ολυμπιακός με 63 (σε 22 παιχνίδια) και πιο πίσω η Ρεάλ με 61, η Μπαρτσελόνα με 59 και η Λίβερπουλ με 58.

Ο Ολυμπιακός παρότι δέχθηκε γκολ από τον Παναιτωλικό για πρώτη φορά μέσα στο 2014, διατηρεί την καλύτερη άμυνα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Έχει δεχτεί 7 τέρματα, ενώ η Μπάγερν που ακολουθεί έχει παθητικό 9 γκολ. Πιο πίσω η Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 10 η Ρόμα με 11 και οι Σέλτικ, Πόρτο και Σταντάρ Λιέγης με 12.

Εκεί που δεν... παίζεται ο Ολυμπιακός είναι στη διαφορά τερμάτων. Είναι πρώτος με +56 (63-7). Πιο πίσω η Σέλτικ με +45, η Μπαρτσελόνα με +43, η Μπάγερν και η Ατλέτικο Μαδρίτης με +42.

Ο Ολυμπιακός παραμένει στο κλαμπ των πέντε ομάδων που δεν έχουν ηττηθεί στα πρωταθλήματά τους. Οι άλλες είναι η Μπάγερν, η Σέλτικ, η Στεάουα και η Σπαρτά Πράγας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ