2014-02-05 18:54:24
Φωτογραφία για Άκης Τσελέντης: Δεν μπορούμε να κάνουμε την Κεφαλονιά Περοκέ - Ο καθηγητής περιμένει νέο ισχυρό σεισμό μέχρι και 5,2 - 5,3 με μεγάλη επιτάχυνση
«Εγώ και η ομάδα ΒΑΝ είχαμε μηνύματα για τον πρώτο μεγάλο σεισμό της προπερασμένης Κυριακής στο Ληξούρι (26 Ιανουαρίου) από τις αρχές Ιανουαρίου», υποστήριξε σε συνέντευξη Τύπου ο καθηγητής Σεισμολογίας Άκης Τσελέντης, προσθέτοντας πως από τις μετρήσεις τους φαινόταν ότι η γη φούσκωνε.

Σύμφωνα με όσα είπε ο καθηγητής Σεισμολογίας, αναμένει νέο ισχυρό σεισμό ακόμη και 5,2 - 5,3 με μεγάλη επιτάχυνση, που θα επιβαρύνει περαιτέρω την κατάσταση.

Ο κ. Τσελέντης χαρακτήρισε γελοιότητες αυτά που ειπώθηκαν περί άφιξης της Πενέλοπε Κρουζ στο νησί και δήλωσε πως δεν μπορούμε να κάνουμε την Κεφαλονιά «Περοκέ», μια και ως γνωστόν ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέκος Παρίσσης διατηρεί το θέατρο «Περοκε» στην Αθήνα.

Ο καθηγητής σεισμολογίας κατήγγειλε ακόμη, ότι στην Κεφαλονιά παίζεται το θέατρο του παραλόγου όταν κάποιοι προσπαθούν να κάνουν «αρπαχτές» παίρνοντας επιδοτήσεις για μέτρηση σεισμών και εγκατάσταση οργάνων, όταν είναι γνωστό ότι ήδη το νησί είναι ζωσμένο με σεισμογράφους τους οποίους ο ίδιος έχει εγκαταστήσει με δικά του έξοδα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ