2014-02-08 18:20:15
Φωτογραφία για Γενική Συνέλευση της ΕΣΠΕΑΜΘ
Την Κυριακή 09 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:00 στην Κομοτηνή και σε χώρο που θα σας γνωριστεί έγκαιρα, θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού της Ένωσης και μετά την από 5 Δεκ 2013 απόφαση του Δ.Σ. για αναβολή αυτής κατά τον πρώτο μήνα (Ιανουάριο) του τρέχοντος έτους, η τακτική ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, με θέματα:

• Απολογισμός έργου της ΕΣΠΕΑΜΘ.

• Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.

• Οικονομικός απολογισμός – ισολογισμός 2013 – προϋπολογισμός 2014.

• Εκλογή 3μελούς εφορευτικής επιτροπής για την ανάδειξη των αντιπροσώπων της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ.Θ στο Πανελλήνιο Συνέδριο αντιπροσώπων της Πανελλή-νιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, που θα λάβει χώρα στην Αθήνα την 06 Απριλίου 2014.

• Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη των ως άνω αντιπροσώπων.

• Οποιοδήποτε άλλο θέμα ήθελε προταθεί από μέλος της Ένωσης.


Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούνται τα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ.Θ που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους ως αντιπροσώπων στο Πανελλήνιο Συνέδριο αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρα-τιωτικών, να αποστείλουν με κάθε πρόσφορο και δυνατό μέσο [είτε αυτοπροσώπως, είτε δια αλληλογραφίας (κλασσικής ή ηλεκτρονικής), είτε με FAX], γραπτή δήλωση προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ.Θ. μέχρι την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2014

Υπενθυμίζεται η ανάγκη οικονομικής τακτοποίησης της συνδρομής όλων των μελών μας για το έτος 2014. Τονίζεται ότι η παρουσία σας κρίνετε αναγκαία και επιβεβλημένη, σε περί-πτωση δε απουσίας σας μπορείτε, σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο, να εκπροσω-πηθείτε από έτερο παρόντα στη Γ.Σ. μέλος της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ.Θ., με έγγραφη εξουσιοδότησή σας θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από δημόσια αρχή, η οποία θα παραδοθεί στον Πρόεδρο του Δ.Σ. πριν την έναρξη της Γ.Σ. Σε περίπτωση μη απαρτίας της ανωτέρω Γ.Σ. αυτή θα επαναληφθεί χωρίς νέα πρόσκληση στον ίδιο τόπο την επόμενη Κυριακή 16 Μαρτίου 2014.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                        Ο Πρόεδρος                                          Ο Γεν. Γραμματέας

                  Ρεντζούλας Γεώργιος                                     Μίχας Ηρακλής                Ανθυπολοχαγός (ΥΠ-Π)                                Λοχίας ΕΠΟΠ (ΕΜ)                        6937441520                                                6937160255 ΠΗΓΗ: http://www.espeamth.gr/index.php/2-uncategorised/148-prosklisi-se-geniki-synelefsi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ