2014-02-09 00:40:24
Φωτογραφία για «ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ» ΚΑΡΕΜΠΕ ΓΙΑ... ΚΑΜΠΕΛ!
«Ψηστήρι» στον... Αρσέν Βενγκέρ για τον Τζόελ Κάμπελ εμφανίζεται να έχει ξεκινήσει ο Κριστιάν Καρεμπέ, την ώρα που το «ταβάνι» του Ολυμπιακού είναι στα 5 εκατ. και στο... κόλπο βρίσκεται και η Φενέρ!

Μετά την παραμονή του Ρομπέρτο, ο επόμενος μεγάλος στόχος των ερυθρόλευκων σε μεταγραφικό επίπεδο, είναι να διατηρήσουν στο ρόστερ τους και τον Τζόελ Κάμπελ. Αυτό που στοχεύουν οι άθρωποι του Ολυμπιακού, είναι μία συμφωνία ανάλογη με αυτή για τον Ισπανό τερματοφύλακα, δηλαδή να αποκτήσουν τα αποκλειστικά δικαιώματα του Κοσταρικανού.

Για να το πετύχουν αυτό ωστόσο θα πρέπει να τα βρουν με την Άρσεναλ όπου και ανήκει ο παίκτης, τη στιγμή που ως γνωστόν η ρήτρα του έχε οριστεί στα 8 εκατ. ευρώ. Το ...«ταβάνι» όμως του Ολυμπιακού, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι αρκετά χαμηλότερο και συγκεκριμένα στα 5 εκατ. ευρώ. Όμως οι ερυθρόλευκοι εμφανίζονται να έχουν ενεργοποιήσει και τον Κριστιάν Καρεμπέ για να κάμψουν τις αντιστάσεις του Βενγκέρ με τον οποίο και έχει πολύ καλές σχέσεις, σύμφωνα με τη «Live Sport».


Ο Γάλλος «πρέσβης» των ερυθρόλευκων στο εξωτερικό έχει ξεκινήσει... «ψηστήρι» στον τεχνικό των "κανονιέρηδων" εδώ και λίγο καιρό για να συναινέσει στην παραχώρηση του Κάμπελ, ενώ παρουσιάζεται να έχει ρίξει στο τραπέζι και το ενδεχόμενο ενός νέου δανεισμού.

Την ίδια στιγμή πάντως και η Φενέρ φέρεται να κάνει το δικό της «παιχνίδι» στη συγκεκριμένη υπόθεση, με τους Τούρκους να αναφέρουν ότι υπάρχουν προχωρημένες επαφές με την Άρσεναλ και τον διεθνή χαφ να γνωρίζει για το έντονο ενδιαφέρον των «καναρινιών».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ