2014-02-11 19:57:58
Φωτογραφία για ΜΟΓΙΕΣ : ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΟΜΑΔΑ!
Ο Ντέιβιντ Μόγιες περιμένει οι παίκτες του να κάνουν... γκολ τις φάσεις που θα δημιουργήσουν στη δύσκολη αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο Λονδίνο για τη Πρέμιερ Λιγκ!

Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με τους «κανονιέρηδες» παρουσιάστηκε σίγουρος πως η ομάδα του θα συνεχίσει να δημιουργεί ευκαιρίες... Ο Σκωτσέζος τεχνικός αναφέρθηκε στην ατυχία όσον αφορά το πρόσφατο 2-2 με τη Φούλαμ εντός!

«Και με την Φούλαμ παίξαμε καλά και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και άλλο. Όλοι μου λένε για τα στατιστικά μας που ήταν εξαιρετικά και τις ευκαιρίες μας. Το ποδόσφαιρο όμως έτσι είναι…», υπογράμμισε ο Ντέιβιντ Μόγιες και συμπλήρωσε για το ματς με την Άρσεναλ:

«Υπάρχουν αρκετοί που μας αμφισβητούν φέτος, πιστεύω όμως ότι η τύχη μας θα αλλάξει και σύντομα θα τους πείσουμε. Τον περασμένο Νοέμβριο πήγαμε καλά απέναντι στην Άρσεναλ και νικήσαμε. Έχουμε παίξει και καλύτερα σε άλλα ματς απ’ ότι σε εκείνο, αλλά σε εκείνο πετύχαμε το γκολ που θέλαμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πάλι το παιχνίδι μας. Θα παίξουμε όπως μπορούμε, είμαστε σπουδαία ομάδα και θα πάμε να το δείξουμε προσπαθώντας να πάρουμε και τους τρεις πόντους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ