2014-02-11 20:00:11
Φωτογραφία για Τα ράσα δεν κάνουν... το δήμαρχο!
Πρεβεζάνες και Πρεβεζάνοι,

μόλις καθίσατε  άνετα στην πρώτη καρέκλα του ¨"ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ".

Στον "πύργο ελέγχου" των χαμηλών και υψηλών πτήσεων αυτών που έθεσαν υποψηφιότητα για το Δήμο της πόλης μας.

Εμείς θα εκτιμούμε και θα επικροτούμε τα σωστά αλλά και θα ξεσκεπάζουμε ή και θα διακωμωδούμε τα παράλογα και γραφικά των υποψηφίων.

Όμως δεν μπορείς να κρίνεις δίχως αυτοκριτική και αυτοσαρκασμό και γι' αυτό το λόγο πιο πολύ θα κράζουμε και εμάς τους ίδιους!!!

Ναι σωστά, εμάς τα προβατάκια ψηφοφόρους και πελάτες τους… που όλο τους τα χώνουμε στα σπιτικά μας σε κλειστές συζητήσεις από πίσω και μόλις τους συναντήσουμε στην κεντρική αγορά στο ρολόι πρόσωπο με πρόσωπο τους απλώνουμε το χέρι με χαμόγελο και με την ψεύτικη ευχή "καλή επιτυχία" Όλους εμάς που τόσο καιρό δεν μπαίνουμε στη διαδικασία οι ίδιοι μέσα από την Πρεβεζάνικη κοινωνία και βάση ή και δεν έχουμε πιέσει πιο ικανούς και επιτυχημένους  Πρεβεζάνους και Πρεβεζάνες να μπούνε μπροστά να βοηθήσουνε τον τόπο ή ακόμα χειρότερα έχουμε βοηθήσει όλους τους λάθος ανθρώπους στο παρελθόν.


Δήμος Πρεβέζης αποκομμένος σε πλήρη ύπνωση εσωστρέφειας και με οξεία πάθηση παρελθοντικών ιδεολογημάτων και ψευτοεπαναστάσεων των τσιπουράδικων αριστερά και δεξιά, Δήμος φάντασμα με δίχως ούτε ένα τηλεοπτικό κανάλι (και αυτό δανεικό από την Άρτα), Δήμος απών στις μεγάλες διεκδικήσεις σε κεντρικό επίπεδο που του έκοψαν ακόμα και το πέρασμα της Ιωνίας Οδού κοινώς Δήμος ετερόφωτος και τρακαδόρος σε πλήρη αφασία και ύφεση.

Δήμος όπου οι ΙΚΑΝΟΙ και ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ Πρεβεζάνοι αρνούνται να ασχοληθούν, να συμμετάσχουν, να προσφέρουν αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στην ελεύθερη πτώση της συμμαχίας της μετριότητας των όσων έχουμε δει και υποστεί μέχρι σήμερα..

Δήμος είδωλο οφθαλμαπάτη στο καθρέπτη  διότι δεν αντιστοιχεί διόλου στο αληθινό ποιοτικό πρόσωπο της όμορφης Πρεβαζάνικης κοινωνίας μας, κοινότητας και πόλης.

Της Πρέβεζας των αξιών, της παιδείας, της παραδόσεως, της ζωής, της ενέργειας!

Τελικά, μήπως όλοι εμείς που δεν συμμετέχουμε ενεργά σε κάποιο συνδυασμό ως υποψήφιοι ή και συνεργάτες ή και ακόμα δεν ανεβάζουμε τον πήχη και τις απαιτήσεις σε όποιον με θράσος και άγνοια το τολμά  έχουμε μία μεγάλη ευθύνη?

Την ευθύνη μίας δημοτικής προδοσίας επιλέγοντας αμαχητί τη θέση του άπραγου και εκ του ασφαλούς κριτή αφήνοντας και επιτρέποντας στους όσους άλλους που για εμάς δεν κάνουν και των όσων τολμούν ή από αγάπη για τον τόπο, είτε από αγάπη για την εξουσία, είτε από εντολή από το κόμμα και το συνδικάτο, είτε από αγάπη για έναν πιθανό πλουτισμό την τύχη μας στα χέρια τους Οπωσδήποτε στην ελληνική μας αστική  δημοκρατία έχουμε την τύχη να ψηφίζουμε από  τους υποψηφίους μας.

Μήπως όμως τελικώς Πρεβεζάνοι μου έχουμε και τη δύναμη να τους ορίσουμε ή και να τους "μπλοκάρουμε"  ως προς τις υψηλές απαιτήσεις και ανάγκες της πόλης μας και των παιδιών μας στις δύσκολες ώρες που διανύουμε ?

Ο Σαρδελοφάγος

paratiritirioprevezas.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ