2014-02-13 14:00:37
Φωτογραφία για ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣ!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς του την Αναντολού Εφές για την 6η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας (20:00, Novasports 3) με μοναδικό σκοπό τη νίκη που θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη βαθμολογική του θέση στον όμιλο.

Oι επί δύο συνεχόμενες χρονιές πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ρεκόρ 3 νίκες - 2 ήττες και ούτε που θέλουν να σκεφτούν ενδεχόμενο αποτυχίας απόψε, αφού οι αγωνιστικές περνάνε και τα λάθη, αργά ή γρήγορα θα πληρωθούν. 

Οι Τούρκοι δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματά τους μετά την ανάληψη της τεχνικής τους ηγεσίας από τον Βαγγέλη Αγγέλου, έχουν κάνει δύο νίκες και θα μπουν στο ΣΕΦ με πολύ καλύτερη ψυχολογία απ'αυτήν που είχαν πριν 3-4 βδομάδες. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεση του τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος βρέθηκε προχθές στο νοσοκομείο με οξεία αμυγδαλίτιδα, αλλά χθες προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. 

Εκτός θα είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό ώμο και ο Τζαμάριο Μουν που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα.

Η Αναντολού Εφές του Κώστα Βασιλειάδη και του Τζαμόν Λούκας Γκόρντον, έχει μέχρι στιγμής 2 νίκες και 3 ήττες στο όμιλο, οπότε θα δώσει τα πάντα για να μπει στο παιχνίδι της πρόκρισης και το παιχνίδι μόνο εύκολο δε μπορεί να χαρακτηριστεί...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ