2014-02-13 14:50:10
Φωτογραφία για ΚΚΕ: Καραθανασόπουλος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - Πελετίδης για τον Δήμο Πατρέων
Πραγματοποιήθηκε χτες Τετάρτη 12/2 στο κατάμεστο από κόσμο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Πάτρας η εκδήλωση των Κομματικών Οργανώσεων Αχαΐας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τη μάχη των ευρωεκλογών και των τοπικών - περιφερειακών εκλογών.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ακολούθησε η κεντρική ομιλία από τηΛουίζαΡάζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ξεκινώντας την ομιλία της η ΛουίζαΡάζου ανέφερε ότι «η σημερινή μας συγκέντρωση στην Πάτρα, μπορεί πραγματικά να σηματοδοτήσει το προσκλητήριο του ΚΚΕ έτσι ώστε πλατιά λαϊκά στρώματα, ιδιαίτερα εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι σε ηλικία άνθρωποι, αυτοαπασχολούμενοι της πόλης και του χωριού, να συναντηθούμε ξανά σε ένα δρόμο με επιμέρους μάχες που θα συγκλίνουν στην ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις εκλογές του Μάη».

Μεταξύ άλλων τόνισε πως «και στις τρεις κάλπες πρέπει να απαντηθεί ένα σοβαρό ερώτημα από την πλευρά των εργαζομένων: Ανάπτυξη για ποιόν; Έξοδος από την κρίση σε όφελος ποιανού; Από αυτό θα εξαρτηθεί αν θα αξιοποιήσουν την ευκαιρία των εκλογών του Μάη για να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια στην εξουσία των μονοπωλίων».


Στη συνέχεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι επικεφαλής των συνδυασμών της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ στην περιφέρεια και στους δήμους της Αχαΐας από τον Σπύρο Μπέτση, γραμματέα του εδαφικού Τομέα Αχαΐας. Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον Στάθη Κεραμιδά, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, τον Κώστα Πελετίδη, υποψήφιο Δήμαρχο Πάτρας, τη Μαίρη Σοφούλη, απολυμένη εργαζόμενη της ΕΡΑ Πάτρας, τον Τάκη Πετρόπουλο, προπονητή μπάσκετ και τον Φώτη Αραβαντινό, φοιτητή.

Οι επικεφαλείς της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ σε περιφέρεια και Δήμους είναι οι παράκατω:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

Υπ. Περιφερειάρχης:

Καραθανασόποιυλος Νίκος Μέλος ΚΕ του ΚΚΕ, Οικονομολόγος,ετών 51, Βουλευτής Αχαΐας, Εκπρόσωπος ΔΣ της ΕΝΠΕ – Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος

Υπ. Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας

Κεραμιδάς ΣτάθηςΔημοσιογράφος, ετών 58, Δημοτικός Σύμβουλος Πατρέων, μέλος ΕΣΗΕΠΙΝ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ

Υπ. Δήμαρχος:

ΠελετίδηςΚώστας: Μέλος ΤΕ Εδαφικού Τομέα Αχαΐας, Γιατρός Καρδιολόγος ετών60, Δημ. Σύμβουλος Δήμου Πατρέων, Πρόεδρος Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και Περιχώρων, Μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γιατρών ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΟΥ

Λαϊνάς Χρήστος: Μέλος ΤΕ Εδ. Τομέα Αχαΐας, Γιατρός ρευματολόγος, ετών 55, Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου, αντιπρόεδρος αθλητικού συλλόγου Αιγίου “Αθηνόδωρος”

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤ. ΑΧΑΪΑΣ

Θανόπουλος Αλέκος: Μέλος ΕΟΕ Εδ. Τομέα, Αγρότης-Λαϊκατζής, ετών 56, Επικεφαλής Γρ. ΠΑΣΥ Αχαΐας, πρ. Συλλόγου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών, Μέλος ΔΣ Αγρ. Συλλόγου Ωλενείας, Δημ.ΣύμβουλοςΔυτ. Αχαΐας

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Ανδριόπουλος Σταμάτης: Μέλος ΕΟΕ Εργ. Τομέα Βιομηχανικός Εργάτης, ετών 55, Μέλος Γρ. ΠΑΜΕ Αχαΐας. Πρόεδρος Συνδικάτου Ποτών-Τροφίμων Αχαΐας

ΔΗΜΟΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ

Τσουμπρής Γιώργος: Καθηγητής Ηλετρολόγος-Μηχανικός, ετών 43, Δημ.Σύμβουλος Ερυμάνθου, μέλος ΔΣ ΕΕΤΕΜ Αχαΐας
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ